U Click Me...I Click U Back

Wednesday, February 4, 2015

Slimming Product ~ L'AROME Apple Stemcell Slimming Serum


As salam...
ni nak kurus punya pasal la nih...
hahahaha...

aku baru pakai seminggu..
so belum boleh lagila nak kasi review kat korang...
aku beli dengan cikgu sekolah ni jugak..

korang doakan aku berjaya kurangkan lelemak kat badan aku ek..
nak makan ubat kurus aku takut..
so mohla kita try yang sapu2 jek..
harga pun takla murah..
so harapan besar la kan??
hahahahaha

ye...ada yang cakap aku kurus lagi mana ada gemuk..
badan aku..aku taula tang mana aku patut kuruskan..
sekarang titik tumpuan adalah di lengan dan peha...
perut aku masih under control lagi..
tapi aku sapu jugak...
dasar tamak nak kurus betul2 la nih...
bahahahahaha

sedikit info pasal L'AROME Apple Stemcell Slimming Serum

  • Menghilangkan Perut Merekah / Stretch Mark
  • Selesaikan Masalah & Penyakit Kulit
  • Menghilangkan Parut
  • Menghilangkan Selulit
  • Memecahkan Lemak, Mencantikkan Kulit Serta Kempiskan Perut

10 comments:

MizzTina said... Reply Comment

kak, nt klu menjadi bgtau ye.. nk buang lemak kt perut ni..

CikNaa said... Reply Comment

rasa panas ke kak? ada dengar orang cakap panas..

Julia Johari said... Reply Comment

nak terjebak sama tp mahallll la cikguuuuuuu huwaaaaaaaa

rossi rossa said... Reply Comment

Tak saba nk tgk hasilnye cikgu..

Miz Eija said... Reply Comment

cikgu nnt hupdate yea resultnya.. nnt lepas deliver boleh cuba... tak suka nak mkn.. kalu sapu boleh la hihi

LYAfrina said... Reply Comment

lya dh pkai kak..
kan body lya naik mendadak...
alhamdulillah mnjadi dgn lya.. kena konsisten la.. skarang dah makin slim semula.. muahhahahaa

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

Produk nie mmg tgh fEmes.tak sabar nk tunggu hasilnya..nnti review k..=D

eima said... Reply Comment

harap berjaya ... tak berjaya mai beli supplement shaklee ni bukan ubat kurus tau .. tak de drug pun supplement organik dan semulajadi dan dijamins elamat .. hehehhe

LydSunshine said... Reply Comment

Err... good luck Rin. Skrg pun dah cantik, kalo kurus nnt lagi la cantik. Pastu aku pun jeles. Pastu aku pon beli. Hehe.

Falsya said... Reply Comment

Akak..nnt jgn lupe buat review okayh..;)