U Click Me...I Click U Back

Friday, February 6, 2015

Masih Sudi Singgah Bagi RM

As salam...
tak sempat nak cerita panjang2 kisah yang berlaku minggu nih..
masa tu dah macam tak cukup..
napas pun rasa pendek..
huwaaa...(nanti cerita kat entry lain k)


this is the latest one..got 10 CPUV ongoing...glad

alhamdulillah..
dalam dok blog update suam2 jek..
ada jugak BE yang sudi singgah
tq so much to nuffnang...
jangan segan2 bagi BE kat blog kecik saya ni ye...
ngeeee...

tq once again nuffnang!!

p/s : ada lagi 2 CPUV dapat semalam dari Nike Running Tights (on 5th) tapi malas nak print screen sebab aku printscreen yang atas tu 4hb hari tu..neway tq nuffnang

10 comments:

eima said... Reply Comment

tahniah tahniah kak .semoga murah rezeki

Ida Puanstoberi said... Reply Comment

mmg byk iklan tgh on going skrg.. awal2 tahun.. NN tgh murah hati nih.. hihik

Julia Johari said... Reply Comment

berderetttttttt haaaaaaa anak nuff dok beranak hahahha...yeyyeye tahniah cikgu....nak seposen hehehhe

Ezy Loy said... Reply Comment

tahniah2
rezeki..

ameris said... Reply Comment

rzki jgn ditolak..

MizzTina said... Reply Comment

nuff sj nk suh akak rajin update tu kak..

Diana Rashid said... Reply Comment

banyak jugak tu..saya ada 4 je..hehhe

LydSunshine said... Reply Comment

Saya ada 3 je. Hehe.

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

sejak2 akhir2 nie nuffnang macam baik hati jer kan..tak putus2 bagi CPUV kat kita..hehehe..Tahniah akak!

LYAfrina said... Reply Comment

alhamdulillah..rezeki