U Click Me...I Click U Back

Thursday, February 12, 2015

Kain Sulam Dari Bandung, Indonesia

As salam...

raya dah nak dekat ni kan??
kome2 dah membeli ke kain ela ke??
kalau belum meh2 la usha kain dari bandung nih..
bukan aku jual erk..
tapi aku adalah regular customer mehantu aku yang sorang nih...
hahahahaha

sekarang beliau  tengah open order untuk kain sulam coin..
serius..aku dah ada 2 koleksi sulam coin ni beli dari beliau...
cuma siapnya belum lagi..
so aku tak dapat nak show off  kat hampa2...hahahaha

kekawan aku pun yang cikgu2 ramai dah membeli sakan kain dari beliau...

sekarang yang tengan IN ialah sulam coin pelbagai material (cotton/semi silk)

 
 kawan aku cikgu mawardah menggayakan sulam coin warna mustard...

kain sulam aku dari bandung memang banyak tak terkira...hahahaha
sebab apa2 beliau akan update aku dulu..
so mata tu terus berpinar2 nak order...hahahaha
buruk perangai sangat!!


nanti aku punya sulam coin dah siap aku show2 kat sini naa...

kalau tak percaya aku ada regular customer beliau...
boleh tengok gambar di bawah...hahahaha
ni hanya sebahagian sahaja yang aku sempat tempek..
ada banyak lagi sebenarnya...tapi kang muntah plak hampa tengok...



the latest one dan paling aku berkenan ialah...

sulam design batik lukis...warna merah jugak idaman hati....
pun aku beli dari beliau...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v






kalau sesapa yang berminat nak buat pre-order kain sulam dari bandung
boleh whatsapp beliau

Fuza Musa - 019-2784580
Fuza Musa - 019-2784580
Fuza Musa - 019-2784580

atau

 inbox beliau di FB (Fuza Musa)

atau

blog beliau (Sulaman Lace Heaven)



kualiti kain memang best...
jangan risau sebab aku pun suka..
kain tak panas...

apa tunggu lagi...
cepat2 la order...
dengan ucapan #selamathariraya

ehhhhhhhhhhh.....hahahahaha

6 comments:

Fuza Musa said... Reply Comment

Tq u ;)
Jom berposing sakan ☺️

Falsya said... Reply Comment

santek...tp kalau falsya beli lg kain nie mau kene seligi ngan husband falsya..kain2 bertimbun kat umah xgie buat2 lagik..hehe

safurara said... Reply Comment

hehehehe.cantik.akk suka membeli.moga akk dimurahkan rezeki =)

eima said... Reply Comment

la pesal tak mo review awal harga ... senang nk buat pilihan ....lawa2

LydSunshine said... Reply Comment

Yang rin paling suka tu pun saya berkenan. Cantik sgt. Tapi ini kain yg perlu iron kan? Dok dang kite nok iron baju.

Syahida Yep said... Reply Comment

cantek2 kain sulam bandung ni..rambang mata huhu