U Click Me...I Click U Back

Tuesday, February 24, 2015

K-Drama - Temptation

As salam..
lepas terjebak dengan series Pinocchio..(baru habis khatam)
aku dah terjebak dengan drama ni pulak...
ish..cerita dia memang best gilak..
dari 1 episode ke 1 episode ko sure tak sabar nak habiskan..
watak2 derang pun best semuanya..
semua bermain dengan emosi..



kat 393 dia main on weekend jek..
tak silap aku setiap sabtu kot..
aku tak pasti sebab aku rakam series nih...
memang tak dapatla menengok masa tengah main on time..
so aku rakam setiap episode..
bila free2 baru aku layan..
sekali layan terus 2 episod jela..
sebab dia memang main sabtu tu 2 episod terus...
camgitu...

kenapala tak main tiap2 hari dalam seminggu
cepatla sikit khatamnya..
korang nak suruh aku layan online??
memang tak dapatla..hahahaha
so bertabahla nak tunggu sampai habis episod dia..

kisah cerita ni tentang pergolakan suami isteri la..
kiranya si suami  ni jatuh cinta dengan perempuan lain secara diam2..
tapi lelaki nih dia takde main kayu tiga ke apa..
cuma perasaan dia suka kat perempuan lain ni dia simpanla..
eh..aku tak pandai nak ulas sangat..
plus cerita ni belum khatam habis lagi..
aku pun tak dapat agak apa kesudahannya...

tapi setiap kali aku tengok cerita ni sure aku bengang..
sebab tak dapat tengok episod seterusnya..
pandai betul psiko aku tau!!!
hahahaha...

korang layan tak drama ni kat 393?? 

11 comments:

syawalsimpsons said... Reply Comment

dah abis layan citer ni kakak....sekarang dok kemaruk ngan en asbeen setiap sabtu marathon layan ugly alert..kikikiki

Ibu Lala said... Reply Comment

Salam perkenalan.

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said... Reply Comment

temptation ni sama tak dengan temptation of wife filipino tu? yang tu tiru cite jepun rasanya

Diana Rashid said... Reply Comment

saya ni memang drama melayu tak layan jadi memang drama2 kat 393 la yang hari2 saya hadap..Drama ni dulu ditayang waktu malam..hari rabu dan khamis kot..sekarang dia tayang semula untuk siaran sabtu ahad..memang best lagi2 pelakon2 hebat lak tu..

amirah said... Reply Comment

Salam kak azrine! Saya layan cerita ni. Best sangat!! Kalau akak guna astro beyond boleh download je dari video on demand. Semuaaaaa cerita best2 ada dalam tu. Seronok!!

Falsya said... Reply Comment

Kene cube jugak satu hari layan cite2 korea nie..sebelum nie falsya hanya tau tajuk korea running man jer..jgn terjebak sudah..

safurara said... Reply Comment

Dah tgk dah tgk.nk tgk cite lain lakk.hehehe

TeacherAzimah said... Reply Comment

tak penah layan huhuhu
tak sempat wei. drpd berebut tv dgn anak2 baik aku lepak atas katil on fb and shopping! hahaha

Julia Johari said... Reply Comment

Komen yg lepas pun sama...juju kurang menonton astro kak sekarang...weekend lepas masak kemas rumah keluarrrrrrrrr je koje...susah nak tgk melekat depan tv...kecuali berita je kak...yg lain Qi control tgk otomen....T___T

eima said... Reply Comment

x minat ... lg pun weekend dr pg sampai ptg anak tgk kartun ..hahhaha

LydSunshine said... Reply Comment

Ada tengok sikit je ari rasanya. Choi Ji Woo jadi watak jahat kot dlm cerita ni?