U Click Me...I Click U Back

Monday, February 2, 2015

Comel Tok Ti Pakai Baju Sekolah








Comelkan??
Teringat our theme untuk hari guru tahun lepas..
Merasala kami pakai baju sekolah...
Hahahahaha..

Tapi still tak boleh chalen kecomelan Tok Ti pakai baju sekolah..
Siap jadi ketua pengawas lagi...heheheh

Tema back to school ni Tok Ti pakai sempena ulangtahun fanclub Tok Ti yang ke-11..
Umur Tok Ti ikut tahun sama dengan aku..
Kalau ikut bulan she older than me..
Tapi kenapa dia nampak lagi muda ek??
Uhukkk!!!

13 comments:

TeacherAzimah said... Reply Comment

haihhh comel sungguh. jangan dibandingkan rine..dia blm pernah melahirkan hehehe

Ezy Loy said... Reply Comment

cutenye ct nurhaliza pkai baju sekolah..
nk cubit2 je pipi die.. haha

Ummiarissa Mahdi said... Reply Comment

Orang comel macam siti ni..pakai apa pun tetap comel...tak merasalah saya memakai baju sekolah lagi..huhuhu

Ummiarissa Mahdi said... Reply Comment

Orang comel macam siti ni..pakai apa pun tetap comel...tak merasalah saya memakai baju sekolah lagi..huhuhu

Saniah Ahmad said... Reply Comment

cute je tok ti pakai baju school tu hihi,, macam budak sekolah pun ada hihi,, maintain cantikk!!

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

memang comey gila! maintain yer kan..org banyak duit akak..opsss..heeee

Hana Syed said... Reply Comment

owh baru la hana faham sebab tgok banyak juga pic ni tersebar tapi tak fahm sempena apa..

Diana Rashid said... Reply Comment

Orang kaya ...stress je pi je spa ke,cari kawan2 ke,shopping ke..Kita ni kalau stress mula buat muka sampai berkedut dahi..ehhhehe..

nadiah hanum said... Reply Comment

Orang kalau dah comel...pakai apa pon tatappp chomelll kannn...

Suria Lekatlekitgurl said... Reply Comment

lahai tetiba teringat salesgirl hari2 pakai baju sekolah.. teringin jugak nak pakai baju sekolah balik hahahhaa

Falsya said... Reply Comment

Falsya tingin nak pakai baju sekolah balik..rindu lak tetibe..hehe

LYAfrina said... Reply Comment

cute giler

LydSunshine said... Reply Comment

Cute dan cantik seperti selalu. Tapi kalo pakai jenis tudung skolah yg macam betul2 tu lagi comel kot. Ni tudung pesen mende ni? Mana boleh bawak gi skolah. Haihh. Nak kena ketua pengawas ni.