U Click Me...I Click U Back

Monday, January 12, 2015

Ulang Tayang - RSMY Cheese Naan

As salam..



mentang2 la dekat je dengan rumah ko..
asyik dok ulang makan kat sini jek..
tapi ini kali kami ambik cheese naan yang cheese dia banyak sikit..
bukan hat tebai tuh sebab athirah tak makan hat tuh
so ambik jela hat nipih2 aje...


RM6.00
order sampai 3...hahahah...pentamak!!
WAJIB makan dengan beef  keema nih - RM10 satu pinggan nih..sodap!!!

nak cerita details pasal makan kat sini boleh rujuk entry lama aku [Link]

7 comments:

Falsya said... Reply Comment

Mmg sedap kan kak rin..sgt xkedekut cheese..mmg wajib order keema kalau kat situ..sedapppppppp..ade satu tmpt makan kat area belakang kedai gulatis jalan tar kan kak rin, keema die sedap gilosssssss..makan ngan capati..sedapnyeeee..

CikNaa said... Reply Comment

sedap kan kak..keema tu pun try sbb akak cakap sedap aritu..berbaloi2.. huhu..skrg on diet, benti kejap makan :P

Diana Rashid said... Reply Comment

Amboi..sedap nya...sabar2 je la..saya tengah mengelak apa2 makanan berat nih.,.heheh..apa rahsia,makan berat2 tapi body cantik..:p

ct cheery said... Reply Comment

Hah sy penah mkn cheese nan ni tp kat zubaidah dataran sunway..memang ohsem sedap hihi

kak ina kl said... Reply Comment

wah tak sabar nak gi makan cheese nan yang nampak menyelerakan ni

MizzTina said... Reply Comment

hri tu sj la pujuk hubby g cni sbb dia suka naan cheese, tp hampeh..dia kata jauh..kakakaka

Mar Mansor said... Reply Comment

alahai makanan lagi