U Click Me...I Click U Back

Wednesday, January 21, 2015

Powerbank Pineng 10000 mAh Dari Lazada

As salam...

berpunca dari entry adik Farah
ahkak terus terjebak untuk membeli jugak seketui powerbank untuk diri sendiri..
before ni aku pernah jugak pakai powerbank..
tapi tak sepower brand Pineng mali nih...

dan paling best dijamin original giteww....

lepas baca entry adik Farah kita terus la click link yang farah bagi to purchase..
sebab harganya sangat murah..
hanya RM53.90
aku pernah usha2 kat fb harga dia nak dekat 100...
tapi tak tahula ek kalau sekarang dah murah...

kenapa nak sangat beli powerbank ni sebab ianya satu keperluan sesangat..
macam aku ni hp aku cepat habis batery...
memang urusan di sekolah banyak guna applikasi telegram..
apa2 info pasal sekolah semua rujuk situ..
tung..tang...tung..tang bunyi hp non stop...
hahahaha...
camne batery tak cepat kong...

first time aku beli through lazada nih...aku ingat kena buat online banking tapi rupa2nya COD...dalam 2 hari jugakla sampainya...rm68.90 tu harga selepas masuk shipping...
ada sesapa nak beli jugak ke??
bolehla usha2 kat lazada...



aku beli set yang nih...
ada macam2 set dan capacity...
uols decide la nak yang mana...

nak link nah aku kasi [Link]
manja sangat tau uols nih...hahahahaha

9 comments:

Nad MamaZN said... Reply Comment

wah! cambest!

CikNaa said... Reply Comment

memang berbaloi pun kan kak..saya baru je jual harini..lebih kurang jgak harganya..:)

syawalsimpsons said... Reply Comment

menarik la kakak

eima said... Reply Comment

wahhh pas ni no more alasan tak de bateri la ye .. hehehhe
sbb I slalu guna alasan tu off HP ... kah kah kah

MizzTina said... Reply Comment

kaler pink ke kak? hamboihh..comel tau

Diana Rashid said... Reply Comment

saya tak de power bank..heheh

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

murah yer Rine.. eh pink tu mcm comel je :D

LydSunshine said... Reply Comment

Mmg berguna sgt power bank skrg ni. Kalo takde dah payah dah rase

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

wah dah beli ek.. sep sikit!!!