U Click Me...I Click U Back

Wednesday, January 21, 2015

Leez Rosli Bertudung



As salam...
Kenal tak pelakon ni?
Aku actually suka je lakonan dia..
Dulu bekas bintang af..
Tapi tak ingat musim hat mana..

Aku rasa artis ni kalau bertudung semuanya akan jadi lawa kan?
Nampakla lebih sopan sikit..
Kurangla sikit kontroversi..
Eh..tapi kalau takde kontroversi tak glemer pulak..
Nak glemer cepat kena buat aksi peluk2 baru WIN..hahaha

Oppssss...

Alhamdulillah..
Syukur Allah memberi hidayah kepada beliau...
Semoga kita semua terus istiqamah..

8 comments:

Fuza Musa said... Reply Comment

I pakai tudung lawa tak
(Lariiikkk)

eima said... Reply Comment

tu husband die ... ni kan awek zizan dedulu .... zaman cite takut isteri ke hape tah ..aku suka jg die berlakon dlm tu ...musim 1 le ..sblm pindah rumah teres tu ..yg rumah teres tak besh hahahha

DYatie ABakar said... Reply Comment

Betul tu kak. Retis bila pakai tudung semua jadi bertambah lawa kan?

Falsya said... Reply Comment

Tuh la falsya pun perasan jugak kat ig die..hehe

LydSunshine said... Reply Comment

Alhamdulillah.

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

bila tengok gambar ni mcm tak berapa nak cam.. bila Rine mention kata dia bekas AF baru perasan.. dia banyak belakon cerita melayu.. :)

Hamelia Hamid said... Reply Comment

alhamdulillah..

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

Alhamdulillah.. dia pun nak kawin dah kan.. =D