U Click Me...I Click U Back

Monday, January 19, 2015

Hari Anugerah Cemerlang SKTM (2) 2014

As salam...
cerita dah lama tapi masih belum basi kot kan?
tak sempat nak update sebab actually gambarnya banyak jugak..
tapi ada dah terdeleted...
so yang mana ada ni sebab aku update gambar2 ni masuk kat fb hari kejadian tuh
nasib ada la jugak kan??

lama aku letak entry nih kat draft dengan gambar2..
takdan nak taip cerita je actually..
so kira halal jela entry tahun lepas...ek??

aku teruja sikit Kak Cik Yaya dapat anugerah 1st position in pre-school
tapi tula as i said..
pra sekolah je pun..
tak payah la nak up sangat kan?
cuma nak letak kat sini untuk derang jugak..
bila2 nanti derang nak imbas kembali kenangan derang masa sekolah..
sinila tempatnya..
kot2la anak2 aku malas belajo bila dah masuk alam persekolahan yang sebenar...
bolehla aku suruh dia baca entry nih...gitewww....
inshaAllah...

our theme for the teachers are kuning biru...giteww....ada tema tau..ko hado???hhahahaha

my good friends....

our pentas...lawakan??

cikgu-cikgi kalau ko suruh bergaya nila hasilnya..semua chung2 belaka..aku je kurang sikit lip lapnya..ahahahaha
kakak2 ku yang comel lote
sebahagian parents dan vip memenuhi dewan terbuka
the gifts for pupils who excellent
Vip's and Our Pentadbir are coming...
guru2 yang bertugas di bahagian hadiah...syabas semua!!!


kebetulan baju pun dah nak sama cik kak berdua nih!!

yaya and the gang nunggu giliran naik pentas...
....semoga terus berjaya ye anak ummi!!!ummi doakan untuk semua anak2 ummi..inshaAllah
antara anugerah yang dapat dicapai oleh kakcik Yaya..Tahniah!!!

with her friends who got 2nd and 3rd position....Tahniah anak2 kecil..semoga terus berjaya!!

tiada apa yang mampu aku berikan untuk mereka...
hanya dengan doa2 yang baik2 je...
semoga kakcik Yaya terus maju dalam bidang akademik...
sekarang dia dah tahun 1..alhamdulillah..
dan boleh la berdikari sikit2..
cuma perangai kat rumah ada lagila mengada2 dia tuh..
maklumla anak abah..
kalau dengan haku takde beraninya la dia...
ummi dia garang sikit...
aku suruh diam..terus kunci mulut..
dengan abah ko bolehla dia layan...
still tido malam pun nak kena tepuk2 dengan abah dia..
pppppffffffftttttttttt.....





15 comments:

Falsya said... Reply Comment

Nampak cantik pulak bile cikgu2 sedondon..hehe..gud job kakcik..maintain gitu kayh..insyaAllah..

syawalsimpsons said... Reply Comment

nampak happening je kak....warna biru semua

MamaAliya said... Reply Comment

kirim salam pada kak rosesaliza...

Ida Puanstoberi said... Reply Comment

wah..kemain bergaya cikgu cikgi kan.. yang pakai baju Jovian pun ada. Huhu (nampak je kan..)

utk kakcik Yaya.. tahniah dari cikDa.. :)

Hamelia Hamid said... Reply Comment

tahniah kak chik yaya...tumpang bangga tau..TQ sis nanti nak try buat asam pedas tu hihi

LydSunshine said... Reply Comment

Tak kisah la walaupun baru tadika, kalau saya mmg dah bangga gile dah Rin. Permulaan yang baik utk Yaya.

eima said... Reply Comment

wahhh cerdiknye k.cik yaya semua die bolot ... bangga mak die kan .... hehe klu ai pun bangga wei

Diana Rashid said... Reply Comment

Pandainya yaya..semoga terus berjaya ...bolot semua hadiah nanti tau..heheh

Daddy Ziyyad said... Reply Comment

Tahniah Kak Cik Yaya...
Moga diteruskan prestasi cemerlang tu bila masuk sekolah sebenar nanti...

Saya igt nak suggest wife saya buat baju kurung biru, padankan dgn tudung kuning macam tu la...hihihih

ummi aqilah (LM) said... Reply Comment

Cantik baju biru tudung kuning rine..

Pentas pun lawa

Julia Johari said... Reply Comment

Lawa yer cikgu2...cantik2 la cikgu zaman sekarang..dulu susah nak tgk cikgu2 wanita pakai cantik2 ini yang suka ni...utk kak cik yaya tahniah ye...membuka mata auntie bahawa kejayaan perlu didik sejak dari pra sekolah lagi...yesss cantik baju konvo adik yaya

LYAfrina said... Reply Comment

alhamdulillah..tahniah kak yaya..
permulaan kejayaannya..insyallah kejayaan lain akn myusul..

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

Mmg comey2 belako..btw tahniah jugak buat yaya..=D

NM03 said... Reply Comment

weh, ko ada mengajar kat kelas anak sendiri tak?

Chekgu Azrine said... Reply Comment

Ada la masa time kakngah..anak no.2 aku..yg lain aku xpenah lagi beb