U Click Me...I Click U Back

Friday, January 2, 2015

Dapat Surat Cinta!!!

As salam..
Kepenatan hari ni nunggu kat Maybank..
Hajat hati nak masukkan duit kat ASB..
Sekali dengan update buku..
Aku tak faham kadang2 sistem bank nih..
Patutnya sapa yang nak bawak kua duit ASB tu dia asingkan la kan?
Macam aku update dengan masuk tu takdela susah sangat..
Ic pun tak payah bagi..kot!

Nak dekat 2 jam aku tunggu..
Aish sampai tidur..
Nasib kakngah ikut..
At last aku pergi kaunter tanya lambat lagi x?
Dia cakap lambat..ada lagi buku2 kat kaunter belah sana..
So aku pun mintak balikla buku..
Rasa nyesal tak pegi pejabat pos je tadi..
Setakat nak update ngn masuk duit boleh aje..
Kalau nak bawak kua kat pejabat pos memang tak dapatla melainkan bawah rm500..
Setahu akula kan?

Keluar nak masuk kereta..
Tengok2 terselit surat cinta kat wiper cermin..
Sebelum2 ni aku parking kat situ takde plak dapat..
Pffftttt..



So hari ni punya kerja 1 pun tak menjadi...
Lepas Jumaat ni nak ke pejabat pos pulak..
Takmo tunggu Isnin..r
Sebab banyak koje lagi nak kena buat..

Sekian dari aku yang penat menunggu!!

11 comments:

Ezy Loy said... Reply Comment

menunggu ni memang memebosankan..
huhu..

sabar jela..

Falsya said... Reply Comment

aduhaiiii..dh la dlm bank satu hal, keluar bank lagi satu hal..sabar ye kak rin..

Fuza Musa said... Reply Comment

Tudiaaa
Surat cinta siap

mOoN IzzaN said... Reply Comment

huhu.. menangis dapat surat cinta gini.. bertabahlah sis.. moga urusan ptg ni dipermudahkan...

Ida Puanstoberi said... Reply Comment

hari ni ramai yg nak bawak keluar duit, tgk dividen ASB segala kan.. td pun ada budak ofis ni pergi bank. Ramai giler katanya.
Ye lah..hari ni baru release ASB kan.. sbb tu camtu..
Tak potong gaji ke masuk ASB..? Senang takyah gi bank dah.. ke nak masuk duit ke ASB anak2?

ameris said... Reply Comment

dugaan betul...
sabar yer rin.

Diana Rashid said... Reply Comment

Alahai..tabah je la..
penat dapat,lepas tu keluar2 beban pun dapat..

Diana Rashid said... Reply Comment

Alahai..tabah je la..
penat dapat,lepas tu keluar2 beban pun dapat..

Mar Mansor said... Reply Comment

lah..dahla menunggu lama..dapat surat cinta pulak..emmm

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

Alamak nasib akak kurang baik la.. dpt surat cinta la pulak..huhuhu..

LydSunshine said... Reply Comment

Dugaan betul ye RIn. Itu pun mujur jgk Aish behave kan? Kalo tak, lagi la hangin Rin.