U Click Me...I Click U Back

Wednesday, January 7, 2015

CPUV in 2015 | Pageview Blog

As salam..

lama dah tak cerita pasal nuffnang 
maklumla lately ni jarang bebeno bukak lappy
aku banyak update blog guna hp jek..
kalau bebanyak sangat gambo tu aku gunala lappy..
dah seminggu tak bukak lappy..
ni baru berkesempatan..huhu

kalau dah bukak lappy ni harusla kita buat entry scheduled terus
esok2 tak payah dah update blog..
hahahahha
banyak tahap bedozen cerita nak kongsi kat hampa...

alhamdulillah..
tahun 2015 ni ada jugak CPUV yang sudi singgah...

so far untuk 2015 ni ada 4 je yang ongoing termasuk yang tahun lepas semuanya 11 ongoing...hopefully lama la sikit berbollywoodnya...

aku kaji pageview aku since 2-3 hari maintain 1,900++ pageview sehari...

 satu pencapaian baru untuk blog suam2 kuku..
as before purata pageviews aku hanya 1400-1500 jek..
yang atas ni aku captured untuk pageview 6hb..
hari ni aku cek pun sama jugak..
tak sabar nak tunggu cecah 2000...hiks..hiks..

takpe aku tulis blog ni suka2 jek..
aku rasa bukan pasal daily entry aku pun yang meningkatkan pageview blog aku..
tapi mungkin entry lelama yang up kat search engine kot kan
pepun alhamdulillah..
setelah hampir 9 tahun berblog kot..
dulu aku berblog syiok2 sendiri jek.
takde pun orang datang komen...hahahaha..
but aku still setia menulis kat sini..
atas niat anak2 aku boleh baca kenangan ummi depa..
dan kenangan derang jugak..
inshaAllah...

  

12 comments:

Allene ALineWorks said... Reply Comment

bestnya.. tahniah kak...

Jueliza Jamani said... Reply Comment

PERGHHH BANYAKNYAAA

Diana Rashid said... Reply Comment

banyak nya..tahniah..
Walaupun blog kita blog personal sesekali main SEO bagus jugak kan?/heheheh..bukan selalu pun ye dak?seminggu 2,3 entry pun ok dah..

cik mah said... Reply Comment

Wah..bnyk tu..bestnyer..

syawalsimpsons said... Reply Comment

alhamdulillah tahniah kakak...

LydSunshine said... Reply Comment

Rasanya saya kena banyak share resepi jugak la lepas ni. Nak naikkan traffic ni. Heheh.. Rin, CPUV saya hanya tinggal 7 je dah yg ongoing. Nampak macam suam2 bulu je.

Falsya said... Reply Comment

byknye pageview kak rin sehari..separuh falsya..sobssss..

Fuza Musa said... Reply Comment

Syabas.. masyuk tu

Nad MamaZN said... Reply Comment

best best ;)

eima said... Reply Comment

kak rine byk entry seo ni ...rajin kongsi pasal resepi pun boleh naik kan pageview tau

Suria Lekatlekitgurl said... Reply Comment

9 tahun lama tu.. saya baru nak masuk 6 tahun. sama la dulu awal2 tulis blog nak masuk 1 komen pun susah.. views pernah dapat 10 views jer sehari. masa tu tulis blog x reti apa2... seronok nak menulis je katanya.. sekarang alhamdulillah la.. boleh la sikit2. CPUV kalau banyak kempen sama kadang2 1 jer hidup. yang lain dia umpama memeriahkan majlis jer.. apapun tahniah

Shakina Farhan said... Reply Comment

Lamanye kak berblog..9 tahun..sy xmasuk U lagi masa tu..hee..keep it up kak