U Click Me...I Click U Back

Tuesday, January 27, 2015

Char Koay Teow

as salam...
series dah lama gilos tak menggoreng char kuey tiaw...
last was dalam entry nih [Link]
tu pun sebab series semalam aku kepenatan nak mamps...
ada 3 minit meeting aku kena pulun siapkan...
hubs aku bising kenapa buat last minit
aku cakap ini bukan sebab buat last minit ke apa..
tak sempat nak dok santai2 buat ko..

benda jadi lorat sebab tetiba nazir nak mai pantau sekolah aku...

ok..tinggalkan cerita sekolah..
meh nengok rupa char kuey tiaw aku..


kebetulan kicap Syah Flavour aku ada lagi sebotol belum habis
kicap khas untuk buat Char Kuey Tiaw
korang boleh rujuk kat [SINI] pasal kicap tuh

kalau nak resepi bodo2 yang aku buat nih...
korang boleh klik link kat bawah ni ye

http://azrinzfamily.blogspot.com/2014/01/masak-char-koay-teow-5-minit-dengan-sos.html

11 comments:

CikNaa said... Reply Comment

aduh kak! sy mmg suka sangat.. selalu makan kat mali corner tu..

Nur Inani said... Reply Comment

sedapnyaa. terliur pulak :D

syawalsimpsons said... Reply Comment

lapaq pulok tgk char keow toew akak

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

fav farah akak.. sedap kot!!! =D

Nad MamaZN said... Reply Comment

saya kali ni mmg ngidam ckt.. tah ceruk mana nak pegi, tak dpt lg yg btul2 sedap.. kene buat sendiri kot baru ok.. takpun akak yg buatkan ke, muahahaha :P

Siti Shahfinaz Jaafar said... Reply Comment

adoiii temptingnyaaaa!!
seksi char kuey tiaw itu!! huuu~

ummi aqilah (LM) said... Reply Comment

Nmpk sedap rine..

Eh semua yg rine masak mmg LM ni nmpk
Sdp kan? Ayam masak merah rine terutamanya

Nana said... Reply Comment

sedapnye..my fveret nih...

Falsya said... Reply Comment

Sedapnye..falsya suke tau kak rin makan kuey teaw yg basah2..tp husband falsya xsuke sbb tuh jarang masak..

Julia Johari said... Reply Comment

Sodapppppppppppppppp....saya jilat screen dah ni kak hahahhahah...adoiiii ju mmg suka masak char kuew tiaw...nikmat dpt mkn panas2...walllaaaaaaaa

vANniLLa cHoCoLaTe said... Reply Comment

sedap sedap.. my febret ni