U Click Me...I Click U Back

Thursday, December 4, 2014

#THROWBACK ~ Kenapa Comel Sangat Nih!!!

As salam..

busy..busy..busy..
cuti2 sekolah ni la nak pulun siapkan writing..
alahai...tak boleh tidur mikio pasal writing nih...

bila restkan minda sekejap..
i was log in my fb account...
saje2 bukak gambar lelama anak2 aku dalam album...
and bumped into these old pictures...

kakcik Yaya..kakak dengan kakngah when there were small..

kakcik yaya dengan puting tak dapat dipisahkan...masa ni kat The Mall


sekarang memasing dah besar...
memasing ada peel memasing
peel yang tak memeningkan kepala tu okehlakan..
cer yang bagi kpalak ummi dia pusing!!
tu camne aku tak jadi serigala jadian kekadang tu kat rumah...

kenangan dan kebahagiaan camni la yang tak dapat kita beli dengan duit ringgitkan??
ada belambak segunung duit pun still we can't buy happiness..
selagi amanah Allah ni Allah kasi kita pinjam...kasi kita jaga..
jagala sebaiknya..
aku pun kekadang alpha jugak..
kalau marah ikut perasaan jek..
aku marah tak pe tau
jangan hubs aku marah lelebih..
mulala nak drama swasta ayaq mata..
hadehhh!!!

17 comments:

Falsya said... Reply Comment

halohhhh..somel sgt2 nieh...kadang bile tgk gambar lama time dieorg kecik gini mesti rindu kan kak rin..;)

syawalsimpsons said... Reply Comment

seronok bila tgk muka anak2 waktu kecik2 dolu kan

IeRA said... Reply Comment

SAlam singgah..

Jika sudi, follow blog saya ye...tq

http://teratakcassia.blogspot.com/

Ida Puanstoberi said... Reply Comment

comey nya kakcik yaya.. yg lelain pun comey gak.. :D

Daddy Ziyyad said... Reply Comment

yup, kenangan sebegitu, tak dapat di beli dgn wang ringgit...

saya pun suka belek2 foto album, tgk wajah anak2 masa mereka baru lahir, masa mereka baby

Ujie said... Reply Comment

Amanah titipan Allah..Alhamdulillah.
Saya masih menanti, doakan saya ya.

Salam kenal jugak. :)

eima said... Reply Comment

betui klu kita marah tak pe jgn org lain mrh anak kite .. hahhahaha mula nk hangin ... siap bw lari kurung diorg dlm bilik sedangkan si abah tu tgh didik anak kite tu .. hahahha

Ema Johari said... Reply Comment

anak perempuan belaka.... cepat membesar kan.

ameris said... Reply Comment

sayang kan gambar2 lama. baik jugak ada blog...simpan buat kenangan.

Allene ALineWorks said... Reply Comment

muka sama je sampai besar... rindu nak anak kecik lagi ke kak

Mama Niza said... Reply Comment

rindukan zaman mereka kecil..

Mama Niza

Diana Rashid said... Reply Comment

heheh..kenapa ye kalau isteri marah keadaan akan ok je.tapi kalau suami yang marah memang akan berantakan la rumah tu..heheheh..saya macam tu la..mujur la suami marah 3,4 tahun sekali..ekekek..

Yaya punya dagu masa kecik tu cocok ye??akekekek

LydSunshine said... Reply Comment

Hah? Kat The Mall>?? Ofis lama saya tu Rin. Hehe.

Nissa Azmir said... Reply Comment

hi chekgu.. nice to know u...

umie shahidah said... Reply Comment

nnt kite mesti rindukan jgk time dierg kecik2... huwaaaa... nk tumpang drama ayaq mata lahhh...

nadiah hanum said... Reply Comment

Comel2 anak akak...mmg rindu kan zaman anak2 kecik dulu...sweet memories forever

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

tengok la ibu dia kan.. comeyjugak!! hehehe..tapi btl bila throwback rasa mcm tak sangka kan sekejap dah anak dah besar..=D