U Click Me...I Click U Back

Monday, December 1, 2014

Tak Sangka Dah Kertu Pun Ada Lagi Surprise Birthday!!!

As salam..
ni cerita semalam..
mehla terus kita cerita sebelum gambar hilang...
hhahahaha...
tak kelakar okeh...
sentap la kalau its happened again...!!
Bahahaha

semalam planning breakie dengan fuza (mehantu aku)
Selalunya once a month macam acara wajib breakie dengan mehantu kesayangan haku nih..
Our planning was nak makan nasi lemak mek kelana jaya
then nak ke subang plak...
memang dah almost sebulan tak ke subang..
cuti2 nila nak ke sana pung...

tapi anak2 aku semua pakat bangun lewat..
biasala malam sabtu kami pakat tido lewat layan movie..
memasing bangun kul 8 ko!!
aku bangun awal dok clearkan dapur dengan pinggan mangkuk dulu
sebab semalam setelkan kain baju yang tak berlipat..

then kul 9.30 baru gerak ke KJ
Pastu fuza bagitahu dia buat laksa..
Ok..meh kita skip nasi lemak mek..
Kita serang laksa dulu...
Wakakaka


wefie sedas!!!
Excited..nak serang laksa rumah fuza kekdahnya

ada kek rupanya...
konon nak buat surprise nak sambut birthday I
tq so much for your susah payah...
red velvet tuh...
Fuza baked sendiri okeh...:-)

cheeskut in the house!!!
kerlasss!!!
kata fuza...sebab aku 'tak bukak order' untuk tahun 2014...
 susah2 dia buat sendiri...
bahahahaha
saje sakat fuza...
maleh la nak buat dah cheeskut...

alahai...
dah kertu pun kena potong kek jugak ke??
malu ai..saje jek fuza dera i!!

tq for having us..
susah payah je tau...

 siap ada hadiah lagi...
tq very much..
really love it!!

 restoran fuza dah tutup..
jom kita balik....
hahahahhah

15 comments:

Ann said... Reply Comment

manede kertunye kak..maintain awet muda ha..

happy birthday kak..moga sihat sentiasa dan murah rzki:)

Fuza Musa said... Reply Comment

Eh.. Mana gambo moncong hirup laksa?? Edit erk!!

Happy Birthday
Simple Mini Celebration 😉

mama tisya said... Reply Comment

meriah siap ada kek & adiah kn

lieyalatif said... Reply Comment

wahhh bertuah rin....siap dpt suprise besdei makan2 lagi...menu pun sedap tu hah...mcm2 ade lieya tgk..... palng syok kek dibuat sendiri...fuhhhh mmg special betul rin d hati fuza...auwwww...moga murah rezeki tuan umah buat makan2....

rin pic dlm keter tu mmg nampak rin dgn adik2 tau....awet muda betul lah!

MizzTina said... Reply Comment

waaa, manyak untung haa akak dpt menantu baik cenggitu.. siap ada seperaisss lagik..

Balkidz Hunny said... Reply Comment

Happy birthday kak!
Kertu amendanya muka kemain macam suwit sebentin!

Masya said... Reply Comment

selamat hari lahir kak.. wahh suprisenya.... mmg mehantu bertuah ni ... hihihihi ...

Falsya said... Reply Comment

bertuah badan kak rine dpt menantu mcm nie....kihkihkih..

LYAfrina said... Reply Comment

untungnya....
suka tgk akak n family..
nmpk sgt rapat dengan menantu..
siap dapat pandora lagi..waa..syoknyaaa

eamy milea said... Reply Comment

Happy belater bsday kak..sweet dpt present pun best..dengan surprise lagi tu hihi

Zee Suhaini said... Reply Comment

hepi besday kak..dah macam kawan jer ngan menantu..

Diana Rashid said... Reply Comment

Kertu ke?nampak muda lagi la.Dengan Fuza pun nampak cam adik beradik je..hehheeh.hehhe..selamat hari jadi Kak..

::EIDA:: said... Reply Comment

mana ada kertu akak... muda lagi.. happy belated besdayyyyyyy

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

kertu??? Eh tengok maintain jer akak..hehehe..pandai akak fuza buat surprise kan.. kek cedapp tuh! =D

nadiah hanum said... Reply Comment

Bestnya ada org nak buat surprise...neway happy belated birthday kak