U Click Me...I Click U Back

Monday, December 22, 2014

Salam Isnin

Salam isnin semua
Fuhh..
Next week dah nak masuk meeting balik..
Masuk meeting bermakna dah mula back to school..
Cuti ni memang tak rasa pun macam cuti..
Sebab cepat benau masa berlalu...

Alhamdulillah barang2 sekolah dah lengkap beli..
Buku2 derang pun dah setel..
Lega!!

Next week meeting..
Minggu lagi 1 pulak dah start la sekolah..
Yaya orientasi tahun 1 3hb Januari nanti..
Aku ni takdela teruja bebeno anak nak masuk sekolah..
Sebab mungkin dia bukan anak yang sulong kan?
But still teruja sesikit sebab nak kena handle balik basuh baju sekolah putih balik..
Eh teruja ke???
Hahahaha

Sebab kak ngah je pakai baju putih..
And dia basuh sendiri baju putih dia..
Kakak pakai biru (pengawas)
So merasala tahun depan membasuh baju putih balik..ngeeee...


Pagi ni bangun awal bikin meehun goreng singapore..
Paling senang buatnya sebab tak payah pakai cili kisar..
Stok cili kisar habis dah kebetulannya..
Tak sempat nak siang cili weyhh..

Kebetulan pagi ni aku ada urusan kat masjid jamek nun..
Nak gi office lawyer jap..
Aku nak pegi pun by Putra LRT jep..
Mengheret si Yaya sorang..
Yang lain bakal ditinggalkan dekat umah nenek depa jela..
Aku sekarang ni dah tak berapa nak hadam dah ngan perangai dak Aish
Hari tu dia dah buat perangai kat KL Sentral..
Siap baring mengamuk jangan sapa dokong okeh..
Dia nak aku je dokong..
Aku plak masa tu nak membeli tiket komuter..
Pfftttt..
Kira jadi perhatian jugakla kat situ..
Haru!!


Velanja satu gambar wefie dengan dak Aish..
Dak Aish sekarang dah pandai gelenya depan kamera..
Ko sebut je jom selfie dik..
Terus dia buat muka mintak geget..

Mana satu comel?
Aku ke dak Aish?
Bahahahah

9 comments:

Aeen said... Reply Comment

dua2 comey kak....hehe...

eima said... Reply Comment

Dedua comel....tp pandai aish senyum comey camtu dpn csmera

Falsya said... Reply Comment

Haloh haloh..manja ummi betul la dak aishh nie..

TeacherAzimah said... Reply Comment

Err..err...camne nak pilih ni? Hahahaha...ya Ampun rine..korang berdua mmg comel. Mc x caya dah ada anak dara tau.

Yana MIB said... Reply Comment

soklan last tu pn mtk geget gak tu..haha ofkos la dedua comel..genetik sama gitu kan..huhu

Diana Rashid said... Reply Comment

Dah tentu la dua2 comey...hehehe..
anak saya ni macam kurang sikit dah mengamuk2 nih..lagi2 kalau kat mall..kalau kat rumah je macam tak berkurangan..nak tampo2 je rasa..heheh

MizzTina said... Reply Comment

comel je sengih.. sbtu lepas teman akak sy beli brg sekolah anak dia.. pftt..mahal.. itu bru 2org.. duiii

syawalsimpsons said... Reply Comment

salam isnin kakak...comey si dak aish ni

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

Selamat kembali ke school..hehehe.. btw dua2 anak beranak coMeiiii!!!