U Click Me...I Click U Back

Friday, December 26, 2014

Mudahnya Belajar Bahasa Inggeris



As salam..
Buku ni aku baru dapat minggu lepas..
Aku beli online jep...
Aku beli untuk rujukan anak2 aku..
Sampai aku pun dah jatuh cinta dengan buku nih..

Bagi aku cara dia bukukan memang mudah sangat untuk pemahaman budak2 sekolah rendah dan sekolah menengah..
Even aku pun senang nak rujuk..
Sebab kita kalau nak belajar english biarla yang basic dulukan?
Memang sesuai untuk sesapa yang masih belum mahir menulis atau bercakap dalam bahasa inggeris

Takmo cerita panjang..
Aku buat review next week okeh..
Promised!!

9 comments:

aizamia3 said... Reply Comment

Bila kita faham yang basic maka ia akan menjadi lebih mudah.

babYpose said... Reply Comment

salam, sedang mencari juga, thanks for sharing.

Diana Rashid said... Reply Comment

betull..nak belajar kena kuasai asas nya dulu..

Syima Syaz said... Reply Comment

Eh kak saya pun nak beli buku ni.... Utk diri sendiri (gelak tutup mulut)

eima said... Reply Comment

Review ....nk jg .....

nadiah hanum said... Reply Comment

Nad dah beli buku ni & English writing Kit...mcm best kan!

Teacher Azimah said... Reply Comment

Rine beli kat mana? Share lar, mcm nak juga hehe

TunSha Ayunie said... Reply Comment

teringin gak nak beli sebab bab english ni memang failed terus... tapi tak terbeli2 lagik....

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

Cepat review yer cikgu!!! Nak beli nie...hehehe