U Click Me...I Click U Back

Monday, December 15, 2014

Live Update | Mission For Today

As salam..
Hari ni tak sempat nak update awal..
Been busy since morning..

Ni sempat buat Live Update dari dalam komuter..
Tu pun sebab dak Aish enjoying his scenary..
So takdela kaco ummi dia nak pegang hp sekejap..

Hubs ada job dekat KLIA 2 til 3pm
So he dropped us at KL Sentral..
Lepak until 2pm..
And we took komuter to Batang Benar..
Then from there hubs will fetching us up and go to Semenyih..
Ada urusan sikit dekat sana..

Then terus ke Mines untuk our BIG mission..
Nak terjah BBW...
Yeahhh!!

Nanti aku buat review

Velanja gambar sawan cermin..gambar fresh from oven..

14 comments:

juelee said... Reply Comment

comey cikgu haaa hihihi.. kita dah 2x terjah bBW ckup la dah.. haha godaan kuat kt sana

syawalsimpsons said... Reply Comment

apo big mission tu kakak...mcm best jee

LydSunshine said... Reply Comment

Wah, Rin jadi Chief de mission nampaknya. Lepak KL Sentral tak ckp. Kalo tak, boleh saya menyibuk sekaki. MUehehe.. Nak jumpa dak Aish hencem tu.

Nad MamaZN said... Reply Comment

selamat terjah bbw! :)

aznor ibrahim said... Reply Comment

aish tu rase nak geget!

eima said... Reply Comment

waaahhhh nanti cite buku ape beli

Julia Johari said... Reply Comment

aish dah pandai pose la...gerammmm tgk dia...cm Qi gak ni hehhehe suka pose gambar gedixxxxxxxxxxxxxxx

MizzTina said... Reply Comment

hehehe..comel giler dak aish pose mcm tu..

Ibu Dilah said... Reply Comment

La.. ingatkan sis live update dr BBW tadi.. hihi.. seronok la budak2 ngan mak budak dapat gi BBW ye..

Falsya said... Reply Comment

Cecomel je semua nie..hehehe..falsya dh gie dh itu hari..boring betul rase..nmpk sgt xgile buku..hehe..yg falsya rembat hanyalah buku resepi ngan buku2 qisya jer..hehe

LYAfrina said... Reply Comment

mesti banyak memborong buku tu..

Diana Rashid said... Reply Comment

sama la..saya pun sibuk betul hari ni..dah malam gini baru nak start bw..heheh

ummi aqilah (LM) said... Reply Comment

Wahh g jugak ye rine. Best!!

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

segak aihhh..=D