U Click Me...I Click U Back

Tuesday, December 9, 2014

Jom Tempah Tiket Air Asia RM0.13

As salam..
Semalam kawan aku up gambar dia dapat ke jakarta pergi balik RM115 je..

So terus la aku teruja nak tahu

Aku pun tanyala ada promosi ke?
Katanya ada until 14 Disember nih..
Tapi travel period is in Jan - Jun 2015
Sempena Anniversary AA yang ke 13 katanya

Wahh..terbeliak bijik mata sekejap..!!!!


So marila kita gebang2 kat sini..
Kot2 mengkome semua ada planning nak bercuti ke mana2 tahun depan..
Kot ada yang planned nak hanimung ke?
So jangan buang masa..
Pergila telek2 website AA

Selagi stok masih ada kekdahnya..

17 comments:

Ratu Hatiku said... Reply Comment

Bestnya.....tq sharing...

juelee said... Reply Comment

murah tu.. kita tahun depan g KK , ritu beli tix masa promo...

currency drop terok ni ngn recession dijangka thun depan rasa nya mmg takkan ke oversea la, huhuhu tak mampu lg... janji bercuti dalam mesia pun ok kan? hihi

Falsya said... Reply Comment

Yeayyyyy!!..nak usha jap lg nie..nak bercuti nak bercuti!..woot woot!..;)

eima said... Reply Comment

tu la enpanjang cek smlm utk satu keluarga br rm 80000 ++ ok la tu

eima said... Reply Comment

tu la enpanjang cek smlm utk satu keluarga br RM800.00..mmg murah la kan

syawalsimpsons said... Reply Comment

wah seronoknya...mmg murah tu

MizzTina said... Reply Comment

alorrr..nk gak.. tp kena tgk bonus dpt brape.. hahaha

Diana Rashid said... Reply Comment

Wah ..ada bau2 macam tuan blog nak bercuti jauh nih..heheh

LydSunshine said... Reply Comment

Rin kena jimat RIn. Jangan biarkan ringgit mengalir ke luar. Harga ringgit dah jatuh ni. Heheh..

Nana said... Reply Comment

heheh dah puasa balik hahah nxt yr ada satu dah xmampu nak bli lg dah

Miz Eija said... Reply Comment

bestnya cikgu azrine.. boleh terjah web airasia la ni... :)

Julia Johari said... Reply Comment

saya dah cek dah awal2 kak...pitammm pitammmmmmmm hahahhahha takkan thn depan naik kapal terbang je Qi ni hahhaahaha matikkkkkkk....akak gi tempah mana tu haaaaaaaaa

Lisa Nurulain said... Reply Comment

murahnyaaaa.. heheh

singgah blogwalking and follow chekgu

Syima Syaz said... Reply Comment

Sampai 14hb dec je? Kedekut tol... Time2 camni nak buat promo bagai, time saya serious nak book takde plak... Nyampahhhsss

Mama Zharfan said... Reply Comment

murahnya!!!

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

dah terjah dah smlm.. tapi tak beli pun.. destinasi yg nak pi mcm mahal jer..hehehe

umie shahidah said... Reply Comment

olohhh.. xjd nk book..sbb dh book tuk balek kg... huhu...