U Click Me...I Click U Back

Thursday, December 25, 2014

Diserang Virus KOLER



As salam..
Nasib aku baik..
Lepas kekawan spread info virus 2koler ni kat whatsapp..
Esok tu aku dapat sms seperti kat atas tu

Aku screenshot..
Then aku terus deleted..

Kalau korang dapat sms seperti di atas..
Just delete..
Jangan gatai2 tangan nak klik link yang diberi ok..

Hati2..sebab kalau korang klik.
Virus koler akan merebak dalam hp korang..


5 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

Akak dpt ek.. nasib baik kan dh tahu.. kalau tak mesti klik punya la dpt msg mcm tue kan..huhuhu

eima said... Reply Comment

dah lama penah dpt sbb ai jenis yang tak penah suka nk klik mana2 link ...so just diabag\ikan je ...hahhahah

Falsya said... Reply Comment

Falsya xdpt lg msg gini..pasnie dh tau mmg terus delete je la..

syawalsimpsons said... Reply Comment

dah menular erk virus ni...buat masa ni tak penah dapat lagi..tp klo dapat mmg delete je

Suria Lekatlekitgurl said... Reply Comment

nasib baik saya tak tergoda dengan goda2 camni hahaha.. memang saya jarang sgt nak layan mesej ntah hapa2 dari sesapa even dia kata itu gambar bogel saya sekalipun hahahaha