U Click Me...I Click U Back

Friday, December 19, 2014

Brunch Kami Di Bangi Getaway

As salam...
semalam aku ada urusan di UKM
konon nak keluar sekali dengan hubs nak bawak anak2 breakfast dekat Tanglin
tapi hubs aku tak dapat join sebab ada job pukul 10.00
boleh jugak nak teruskan program ke Tanglin tuh..
tapi kul 7 dah kena kua umah
mana nak nolong kan..
depa ni bukan reti bangun awal..
mana nak uruskan dak Aish yang kalau ajak mandi pagi jenuh berkejar2an di pinggir pantai kekdahnya..
huhuhu
so aku cakap takpela..
next time kita breakie kat sana..
takde rezeki gitu...

so aku sampai Bangi dah kul 9.30pg camtuh
dalam UKM memang makanan macam tak berapa variety sangat
so kita cari makan kat luar jela..
sebab tak penah lagi try masuk kat bangunan Bangi Getaway tu..
so mohla kita singgah sekejap..
sebelum aku masuk UKM sat g aku dah busy...
kesianla kalau anak2 aku kelaparan..

my lovelies..dak aish masih berbaju tidur..kita bawak mandi dekat dalam UKM ajela..selambar jek..buat macam rumah sendiri...hahahaha

masuk2 je dalam ni tengok banyak sangat kedai jual jubah dengan tudung..
butik jelitasara pun ada kat sini..
nampak macam baru bukak la sebab kawasan ni semua kedai baru2..
nanti later kat entry lain aku share pemandangan kat dalam nih..
takdela happening sangat sebab mungkin waktu operasi masih awal lagi..
banyakla kedai yang belum bukak..

so dah takde pilihan so kami makan burger king ajela..
anak2 pun suka je sebab westernkan?

 

antara meals yang ada dekat burger king...pilih2 mana hampa suka naaa...

order these for them..yang kakcik's belum siap...
muka happy kakak2 yang udah kelaparan

kakcik yaya's
tuan blog kantoi dok melayan hp...makan belum sentuh lagi pong...

budak ticit ni makan kakngah dia punya fries siap kakngah dia pun tak boleh ambik ko tahuk!!sapa ajo ko kedekut ni dik???huwaaaaa!!!
 jangan ko berani la ambik dia punya fries dengan air tuh..
dia jerit2 marah and suruh letak balik..
padahal aku dah belikan dia ayam goreng..
dia nak jugak fries tuh..
siap makan sorang dan letak kat tempat dia..
janganla sesapa berani ambik...
dia jerit satu burger king tu gamat sat gi...
hahahahah

sekian cerita brunch kami...


10 comments:

eima said... Reply Comment

ai penah lalu dlm tu je tp tak penah masuk pun ... hahaha
tp Mrs.K ckp besh sb tudung2 murah2

Aeen said... Reply Comment

sedapnya burger king....amboi aish..fries tu dia punya yeh..nasib la kak ngna x marah kan aish ambil dia punya fries..hehe

Falsya said... Reply Comment

Lamanye xmakan bege king..sedap ngat la tuh fries tuh smp dak aish xbg ke org..;)

nadiah hanum said... Reply Comment

Si comel aish tu lagaknya ala2 big boss dlm family yea...hahaha

MizzTina said... Reply Comment

akak, sy ni keje kt bangi, duk pun blh kira dkt la kt bangi, tp xpernah g bangi gateway.. hahaha..

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

tak berapa gemar sangat makan burger king..sebab burger dia macam masin sikit..dua kali pi makan dua kali masin..so mmg tak pi dah la.. serik! hahaha.. amboi budak ticit garang nooo..hehehe

CikNaa said... Reply Comment

seronok tengok akak layan anak2.. bagus sgt umi dorang ni..

Diana Rashid said... Reply Comment

sama la macam anak saya ni.kalau makanan yang dia suka memang tak boleh kongsi.siap kejar kita minta balik..kedekut betul..ehehh

Daddy Ziyyad said... Reply Comment

Bangi Gateaway ni yg tepi jalan sebelah kanan tu ye (lepas roundabout after exit Tol Bangi) ?
Saya tak pernah masuk lagi..

Ayam goreng B.King sedap tak?So far saya pernah makan burger nya sahaja

Yana Shaiful said... Reply Comment

anak bongsu mmg cmtu kot..ank kt pun cmtu gak..ada sifat kedekut skit..semua harta dia yg punya.. org len xleh kacau ^__^