U Click Me...I Click U Back

Wednesday, December 17, 2014

Big Bad Wolf 2014 Will Be Extended Until 21st December



As salam..
Syiokkan?
Rasa macam nak berzikir lagi kat telinga hubs..
Ko rasa???
Hahahahha...

Esok gov dah gajikan?
Macam ada lagi banyak je buku yang tak dapat nak beli nih..
Hari tu ai is segan2 nak ambik bebanyak..
Sebab hubs ai yang velanja..
Maklumla ai isteri mithali..*matakeatas
Memang sogan sikit nak pakai duit hubs bebanyak..
Lainla hubs ai is OKB khennn??
Muahahahaha

Korang2 yang frust sebab ingat dah habis..
Jangan tunggu2 lagi..
Sila terjah sekarang jugak!!

Aku pun berharap ni dapat repeat lagi..
Anak2 aku pun siap cakap..
Tak puas pegi hari tu..

Kemahen korang ek!!

13 comments:

Ida Puanstoberi said... Reply Comment

Eh, esok ya gaji.. apsal weols dah gaji semalam. Hiwhiwhiw :P

Aeen said... Reply Comment

kite pun x puas pegi lagi kak..nak repeat.....harap2 dpt la pegi lagi..hehe

Lynn Hamzah said... Reply Comment

salam perkenalan...singgah dan terus follow...

syoknya kalau ada kat JB...nie jauh sangat kat the mines sana...

syawalsimpsons said... Reply Comment

boleh terjah lagi ni

Nad MamaZN said... Reply Comment

alemakkk btul ke kak? cambest jek! huhu

Julia Johari said... Reply Comment

akakkkkk jgn pancing saya....hahahhahhaa extend? wehuuuuuuuuuu

LYAfrina said... Reply Comment

Yuhu.. smpai 95% tu...
Klo dekat cnfirm pegi

Hanim Hashim said... Reply Comment

menarik! anim tak pernah sampai lagi sini. Anak-anak tentu suka ni. Thanks sis :)

LydSunshine said... Reply Comment

Rin, kalo rin pergi lagi skali, tolong tgk kan harga buku Deadly Mist dan buku Art Of Deception, tulisan Jerry D. Gray. Kalau murah nak le jugak pegi menyerahkan diri dalam lautan orang ramai tu. Kalo lebih kurang je, baik beli kat MPH je. Tlg ye. Kalo terjumpa la. Kalo tak jumpa it's ok.

MizzTina said... Reply Comment

hati teringin nak g kak, tp anak kecik lak..xbrani nk hangkut tmpt ramai n sesak mcm tu..

Diana Rashid said... Reply Comment

Boleh la pi lagi..kali ni beli banyak2 bukan senang nak dapat harga murah..kan??

Suria Lekatlekitgurl said... Reply Comment

even saya surirumah.. tp kalau rasa macam over sgt berbelanja pun jd segan jugak guna duit asben. siap offer takpe la den bayar guna debit card.
ni kalau ajak dia nak pegi ke tak.. tak tau la. kena ikut mood rajin dia. hahahaha

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

nak terjah pn jauh sangat.. huhuhu..