U Click Me...I Click U Back

Tuesday, December 23, 2014

Bawak Anak2 Naik Komuter

As salam...

hari yang aku gi BBW 2014 tuh la..
hubs aku kan ada job
so dia tinggalkan aku dekat KL Sentral
naik komuter dengan anak2 aku ke Batang Benar
dari KLIA dia akan fetch aku kat situ...

dah lama actually aku tak ke KL Sentral
sesak je aku tengok ramai ummat manusia
lagi sesak napas aku bila dak Aish buat perangai
kesilapan aku hari tu is aku lupa nak bawak dia punya stroller...
pfffttttt....

so mendukung la aku dengan kakak2 dia secara bergilir2..
next time pengajaran la pada aku..
ko ingat dia tak buat perangai ke??
fennat aku dengan dia punya perangai aje hari tuh ko...

oh..btw anak2 aku yang besar2 dah penahla naik komuter
tapi masa kecik2 la
dah besar ni memang dah tak naik dah
aku rasa memang dah makan tahun kot tak naik komuter nih..


masa ni dah tengah menunggu komuter nak sampai

menuju ke jalan yang benar...eh...batang benar...hahahaha

anak2 aku ni excited lain macam sikit..siap tanya camne rupa dalam tuh....aku jawab macam naik kapal terbang...teruja je muka memasing...hahahaha

masa ni dak Aish dah start merengek2 tau..aku dah susah hati sebab dia pesen mengamuk tak kira tempat weyhhh..pastu aku dok sorok2 sikit bf dia sambil dicover oleh anak2 aku..then dia tertidur actually

ko nampak dak Aish dah selamat terlentok tuh...hahahahha

tapi bila naik atas komuter tuh tetiba segar bugar mata dia okeh....
siap buat aksi macam komuter tu abah dia punya...
pfffttttttttttttttttttttttt....

ikut suka hang la dik..asalkan hang tak mengamuk sudaaaa....


muka suci anak2 aku....masa ni dah kurang dah orang so aku snap2 la gambar depa...eh bukan selalukan dapat naik komuter so kenangan tu penting...gahahahhaa

dalam 45 minit perjalanan kami selamat sampai di Batang Benar..
dalam setengah jam jugak melepak kat situ sampai hubs aku sampai..
then gerak ke Semenyih...lepas tu terus gi makan Sate Kajang Hj Samuri kat Kajang nun...

12 comments:

Aeen said... Reply Comment

wah..jalan ssakan akak yeh...heheh

Lynn Hamzah said... Reply Comment

wow...seronok tu bawa anak anak naik komuter...

Nad MamaZN said... Reply Comment

aritu pun ada tergerak hati nak bawak bebudak ni pi naik komuter..tp tu la weekend asek sebuk je ngan hal yg memacam huhu..in shaa Allah next time nak gak naik, hahaha..! dah gaya ngidam plak dah haa

Julia Johari said... Reply Comment

Aish happy yer naik komuter...segar mata haaa sebijik mcm Qi naik je komuter haaa dia buat mcm bapak dia punya...kahkahkahkah

Falsya said... Reply Comment

Falsya penah sekali je bawak mek naik train berdua time nak bulan pose..kemain happy die..pastu ajak daddy mek naik train..xlulus..daddy mek xnk..sobssss..

TeacherAzimah said... Reply Comment

My kids x pnh lg naik komuter. Eh teringin plak nak bawak depa. Mesti teruja!

syawalsimpsons said... Reply Comment

last bawak ank2 naik lrt...komuter tak penah nak lagi ni bawak anak2...

Diana Rashid said... Reply Comment

tengok muka cam berhemah,sopan santun dan penuh dengan tata tertib..rupanya kuat mengamuk nih..hehheh

Nur Inani said... Reply Comment

seronoknya berjalan. puas lah mendukung si kecik tu sis :)

danish aurora said... Reply Comment

hai kak betul lah dah lama tak naik train kan heheh salam singgah nanti singgah blog kiter k

Ida Puanstoberi said... Reply Comment

dah cantik komuter skrg ye.
Lama tak nunggu..? dulu pernah skali.. dulu la..lama nau dah..tggu kat KL sentral nak pergi Mid valley..mak oi..berejam nunggu.. smpai sesak manusia bawah tu.
Lps tu terus serik. No more..no more.. huhu

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

Suka la dak aish dpt nak komuter yer..=D