U Click Me...I Click U Back

Thursday, December 18, 2014

23 CPUV are Ongoing!!!

As salam..
rasa dah lama sangat tak check account nuffnang
bila cek tengok..
terkujat sebab banyaknya CPUV tengah running..
tahun 2014 ni betul2 tahun meriah sangat dengan CPUV
murah rezeki kebanyakan blogger yang beriklan dengan nuffnang
alhamdulillah...



even jumlah dia hanya sen2 jek..
tapi takpela sikit2 lelama jadi bukit kan?
belum penah hayat kot sepanjang 7 tahun blogging..
dapat lebih dari 10 CPUV ongoing

tq nuffnang!!!

6 comments:

Falsya said... Reply Comment

Okayh nak gie check jugak la..hiksss

LydSunshine said... Reply Comment

Wahhh banyaknyer. 23 sgt banyak hokey. Saya cuma ada 15 saje. Tu pun rasa dah mcm sakai dah sbb tak pernah gak dpt on going byk sgt mcm skrg.

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

Tahniah.. berderet2 masyukkk..=D

syawalsimpsons said... Reply Comment

tahniah kakak, berderet tu

Fuza Musa said... Reply Comment

ok belanja Cheesekut :)

eima said... Reply Comment

Tahniah ...mmg nuffnang murah hati tp amount die sen2 je la...x gerak ...hehe sama la kite pun...