U Click Me...I Click U Back

Wednesday, November 5, 2014

Wajah Terbaru Amelina Dangdut


As salam..
serius dah lama tak dengar berita penyanyi dangdut no.1 Malaysia ni dulu kan??
ni pun sebab aku bukak website Berita Harian online..

ramai yg komen dia bukan pakai tudung ke?
rupa2nya ada kes yg menyebabkan dia pakai tudung dulu..
nak bagi orang tak kenal dia kot..
tp realitinya Amelina still belum bertudung lagi..

korang boleh baca cerita lebih lanjut pasal Amelina ni kat www.bharian.com.my

10 comments:

LindaF said... Reply Comment

bkn amalina bertudung sblm ni? hihi.
dulu dia paling popular kan? lps dia senyap tu... terus kepoffff hilang camtu je.

safurara said... Reply Comment

smlmtgk gak dorg post, ich dh tua kan dia.

Syima Syaz said... Reply Comment

Bukan amalina ni pakai tudung ke? Dulu tembam skit pastu ni dah slim.... Anak ramai kan? Eh byknya soalan ... Maapkan saya kak...hehehe

mommycha a.k.a kak jenab said... Reply Comment

aritu rase mcm pakai tudung ni dah tervanng dah tudung nye ikikikiki. eh lain rupe dia kurus ek...

eima said... Reply Comment

hmmmm tak minat sgt die ni .... tp yg aku tau pokcik2 aku minat sgt die dok aaahhh aahhhh .... geli plak dah gaya lucah ... hahahhaha

Suria Lekatlekitgurl said... Reply Comment

Lepas putus tunang Amelina terus senyap & baru sekarang muncul balik

LYAfrina said... Reply Comment

huhu.. muka x berubah..cuma air muka nmpk berusia sikit sekarang

Azwar Syuhada said... Reply Comment

Makin kurus rasanya..

Diana Rashid said... Reply Comment

kesah nye.....hehehhe...dulu kan dia bercinta sakan dengan iwan tu kan?/iwan tu sekarang dah berjambang nampak comot pulak..heheheh..tapi tak dangdut dah la..

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

aah haritu rasanya dia pakai tudung..
apasal bukak plak kalau ada kes pun??
macam2 hal artis malaysia ni..
nway mmg dah lama tak dengar kabar berita amalina memori daun pisang ni lepas dia clash dgn Iwan kann :)