U Click Me...I Click U Back

Monday, November 17, 2014

T.H.I.R.T.Y.F.I.V.E Rupanya!!!

As salam
Pepagi ni dapat banyak sangat message dari wasap..
Tq for all the whishes..
Really appreciated...

Tapikan tetiba kompius dengan umur sendiri..
Sebab memang dok ingat umur aku dah 36 tahun genap hari ni..

Pastu kakak Alyaa wished dalam wasap ucap happy 35th ummi..
Masa baca tu dalam kereta..
Siap gelak sebab anak wish salah umur kat ummi dia..
Then terpikir..eh..betul kot 35..
Bila tanya kakngah 2014-1979 berapa ek?
Kakngah jawab 35...hahahaha..
Ok..find..im still young!!
Bahahaha

Nampak sangat sebelum ni tak heran umur ahkak berapa..
Sebab sentiasa fefeling muda..
Ferasannn!!!

Terima kasih to those yang wished dekat fb...
Dekat whatsapp mostly..
Apa yang aku harapkan korang dapat doakan kesihatan aku baik2 sahaja..
Dan semoga dikurniakan umur yang panjang..
Anak2 aku masih kecik..
Perlukan perhatian lagi dari ummi derang..

Ada sesapa yang nak bagi hadiah ke??
Nanti pm ahkak..ahkak bagi alamat ye...hahahaha

Ayat mintak penampo nih..
Ngeee

18 comments:

Falsya said... Reply Comment

Happy birthday to both of us!!!..semoga diberikan kesihatan yg baik..pjg umur murah rezeki ye kak rin..;)))

Falsya pun sebenarnye kompius arinie..ingat umur 31 tp rupenye 13..wakakakak..larik!..

Rai OurKizuna said... Reply Comment

happy birthday kak~!!

Aeen said... Reply Comment

happy birthday kak..semoga panjang umur n dimurahkan rezeki....
walau umur meningkat akak still nampak mudooo.....:)

mommychaa said... Reply Comment

happy birthday kak...
semoga panajng umo dan maintain suara serak-serak basah rockk gitchew!

MizzTina said... Reply Comment

epi besday kak.. 35 pun xnmpk 35, mcm msh 25 gitu.. bukan bodek tau, tp kenyataan.. semoga sentiasa dlm lindungan Allah..sukses..bahagia..

Ida Puanstoberi said... Reply Comment

Happy bufday..
sebulan lagi ai menyusul u ya..
hihikk :D

MisZ FyZa said... Reply Comment

Happy birthday kak..smoge success dlm kehidupan..

eima said... Reply Comment

Happy Birthday cekgu ...
semoga panjang umur murah rezeki ....

Mimy Hamid said... Reply Comment

hepi besday kak...muda lagi 35 okay...sebaya husben saya...beza sy n akak 2 tahun je...saya 33...ngeeeeee

Allene said... Reply Comment

ihihhi.. happy besday kak.. ok la tu, ingt tua tp sebenonya mude...

Fuza Musa said... Reply Comment

Alhamdulillah..
Umur hanya angka
Yang penting kematangan kita dalam menangani sesuatu perkara dengan bijak. All the best bakal DR
InshaAllah

mOoN IzzaN said... Reply Comment

hehehe...
happy birthday kak!!!

Diana Rashid said... Reply Comment

malam ni boleh la sambut hari jadi.karok ke..heheh...

selamat hari jadi..;)

TeacherAzimah said... Reply Comment

Happy birthday dear! Semoga terus happy dan bahagia bersama keluarga tersayang.

Suria Lekatlekitgurl said... Reply Comment

happy birthday akak.. moga hidup di limpahi kasih sayang & rezeki yang tak putus..

LYAfrina said... Reply Comment

hihi..always sweets 15 tauu

LYAfrina said... Reply Comment

lupa nak wish,
happpy birthday kak comel..
semoga sentiasa muda remaja, dikurniakan keisihatan y baik2 & sukses dlm kehidupan

Naemah Umi said... Reply Comment

happy belated besday ye...semoga sentiasa diberi kesihatan yg baik dan berjaya dalam hidup ni...amin :D