U Click Me...I Click U Back

Tuesday, November 4, 2014

Pureen Stock Clearance Promotion on 29th - 30th November 2014


oppss...
macam nak terjah jek..
sebab belum pernah sampai lagi Pureen punya warehouse sale..
kalau tiada aral boleh la terjah..
sapa2 yang pernah pergi?
soalan paling penting murah tak??
berbaloi tak kalau pergi nih??
hahahaha

jom kita terjah bersama2...
29hb tu dah gaji kan??

8 comments:

LiYa HaNiF :: said... Reply Comment

selamat bershopping..

Liya pernah pergi.. org memang ramai.. nak memilih satu hal nak membayar pun satu hal.. better kalau boleh dtg awal & kalau blh tk payah bawa budak2 hehe... Insyallah mana tahu nnti kita boleh jumpa :P

Diana Rashid said... Reply Comment

Yang bakal nak bersalin tu elok la pergi..beli sekali harung je...heheh..

Julia Johari said... Reply Comment

Shah Alam...oppps jauh yer...tak pi la gamak yer hehehhe

NinaAz said... Reply Comment

macam bak pergi jer.jer.jer. hehe

eima said... Reply Comment

malas nk pergi sbb dah tak de anak kecik dah ...

lieyalatif said... Reply Comment

lieya tak penah gi rin tapi selalu dgr kawan2 gi je mcm warehouse sale pony, pureen .... tahap rebut2 gak kan...lagi2 kalo weekend...yg pasti harga mmg berbaloi....nak pergi jgn bawak anak2 takut crowded dgn org...better kite pergi kite solo je senang nak rempuh, kaut dan pilih heheheehe....

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

tak ada anak kecik.. mcmm mana nak terjah..
apa2 pun happy shopping nanti yer Rine :)

Syima Syaz said... Reply Comment

Wuhuuu saya pergi dulu masa preg aisya 5 bln... Gagah perkasa + gigih mengangkat kotak penuh detergent. Adik saya pun ngeri tgk saya angkat brg....