U Click Me...I Click U Back

Tuesday, November 18, 2014

Program Realiti Baru Di Astro | Gegar Vaganza 2014 Syiok!!!

As salam..
semalam dok ralik2 sembang2 dengan hubs 
sambil dok usha2 fb
fuza update pasal gegar vaganza dekat fb
okla..syiok jugak sebab artis2 90-an and ada jugak 80-an yang join..
uish terus melekap depan tv sebab tetiba macam throwback plak khen..
teringat2 zaman kejiwangan masa aku sekolah menengah...
ye..aku membesar dengan lagu2 era camni memang syiok ar melayankan??
kalau AF tu semua aku rasa kurang kena dengan jiwa aku..
nyanyi macam sama jek semua..
sory ek..
jangan hentam ahkak..
aku just meluahkan apa yang aku rasa secara peribadi jek..
hahahaha
sebab bila aku dengar penyanyi2 lama ni nyanyi tahap kejiwangan derang lagi best kot..
sampai aku pun meleleh2 air mata dengan derang nyanyi..


ada mamat exist, ifa raziah, adilla, hasnol, rahmad (mega), fazli, ayai, haleeda, syarifah zarina, shima, nadia ngan sam (innuendo)

semua otai2 belaka..
semua aku suka kecuali ada la sorang dua yang macam tak sesuai je la..
hahahaha..
uols tahu la sapakan??

so next week wajib la nengoknya kan
setiap Ahad 9.00 malam kat 104 / 135 (HD)
permarkahan derang 100% daripada pihak juri..sms nan hado okeh..
dan juara akan dapat 100k, naib juara 30k, ketiga 15k dan keempat 5k dengan trofi sekalian

sebab aku suka gigih aku share dengan engkorang ek..

kalau terlepas episode 1
korang bolehla tengok dekat youtube...



9 comments:

eima said... Reply Comment

tak tgk pun ... wlupun kat group wasap kemain komen yg best ..ai is tak minat org nyanyi ni ..pelik kan haku ni huhuh

aznor ibrahim said... Reply Comment

sokong kak..walopon sy mse zaman 90 an tu kat sekolah rendah lg, tp sy tau sume lagu tu..vote for ayai n rahmad.ooemmjii suara tak berubah!

lieyalatif said... Reply Comment

tu la rin...best kan program nie....pandai astro ni buat market hahahaahaha...lieya suek gak layan otai2 ni menyanyi ...ye laa nak compare ngan AF best lagi ni otai2 ni menyanyi kot kan....lieya suke shima....suara gile sedap!!

lieya pun asal2 nye tau program ni bile ramai geng up status kat fb...tepengaruh tgk same laa ape lagi hahaahahah

lieyalatif said... Reply Comment

eh tak lame lagi dah nak cuti sekolah..selamat bercuti sekolah rin..kemane jalan2 nanti tuh...

Falsya said... Reply Comment

Akak..falsya pun suke lagu dulu2..xsuke af jugak sbb bg falsya af tuh mengarut..bayangkan punyelah xsuke smp xtau pun af dh ade blk..tau2 dh abis..hahahhaha..

mommychaa said... Reply Comment

hahahah.
i tadek asteruk.
unifi je hadoooo.

Alongxp.com said... Reply Comment

Betul la... cam ada sorang dua tu cam dh buat kita rasa cam dah masuk alam lain lak kan? hahaha

Syima Syaz said... Reply Comment

Tv brp kak?
Saya ni kartoooonnn je 24jam

Naemah Umi said... Reply Comment

erkkk tak sempat nak nengok je...umah ni asik diaran cartoon je huhuhu