U Click Me...I Click U Back

Tuesday, November 4, 2014

Ni Semua Pasal Nazirun

As salam..
Hari ni semua cikgu datang sekolah dalam keadaan berdebo..
Kononnya pak nazirun nak datang hari ni..
Tapi tak ku nampak pun batang hidungnya..
Uhuk!!

Pandai plak cikgu2 datang awal hari ni..hehehe..
Pastu datang je mata meliar cari kot2 ada kereta nazirun yang parking kat dataran..
Tak boleh blah!!
Tak payah cakap orang..
Aku pun sama!!(ikon orang keluar hinguih)

Pastu berdesup2 message whatsapps masuk cikgu yang mc..
Derr sangat..
Aku tak kisah kalau yang betul2 sakit tuh..
Tapi yang 'sengaja' sakit tu yang tak syok..
Takkan nazirun bagi masa 3 hari nak datang..
Ko pulun 3 hari nak mc..

Aku tak kisah sesapa stalker nak baca entry aku nih terasa..
Sebab aku cakap benda yang fact..
Pleasela jangan nyusahkan orang sangatla kan..
Dah la hari ni jadual semua cikgu padat2 sebab hari ni balik kul 1.30..
Tak pasal2 kena relief cikgu2..
Pffftttt..

Sebab ada cikgu2 yang tak suka sangat nak relief..
Tapi aku terpaksa tebal jugak muka bagi sebab i've no choice..
SYMP kekdahnya..

Kalau hari ni tak datang..
Masih ada esok atau lusa untuk dia datang..
Hai la sekolah..
Kenapala ko dicalonkan sekolah kluster??
Cikgu2 yang parah ni terseksa jiwa raga menunggu nazirun tak datang2..
Penantian satu penyiksaan tahuk!!


Ni gambar terkena pisau pagi tadi..
Aku nak potong kertas slip relief
Terkena kat tangan aku..
Dahla pisau tu tajam gilos..
Menitik2 darah terkena kertas slip relief..
Alahai..lorat punya pasal..
Berdebar2 menunggu pak nazirun punya pasal..

Setakat aku menaip entry nih..
Belum nampak lagi batang hidung pak nazirun nak datang..

Ada 2 kemungkinan..
Mungkin dia datang awal 6:30 pagi dah terpacak kat sekolah..
Tapi ni dah pukul 9 lebih..
So kemungkinan pertama deleted..
Kemungkinan ke2 dia datang kul 10 sat gi..
Ok..kita tunggu naa..

Untuk pak nazirun..
Sila jangan observe saya ye..
Sebab 2 tahun lepas saya dah kena observe dengan bapak jugak..
Kalau boleh bapak carila cikgu2 lain..
Borink la kalau observe saya lagi..
Mihmihmih..

Ko rasa pak2 nazirun tu dengar tak rintihan hati aku nih?

Ok2..nak semak paper exam bebudak plak..
Ada banyak sangat nih..
Belum mula lagi nih sebab weekend lepas bz dengan camping..

Untuk yang tak tahu pak nazirun tu apa..nazirun tu sebenarnya nazir..
Aku saje tambah jek 'run' kat belakang tuh..
Kira macam jemaah yang datang untuk membuat pemantauan dari semua sudut termasuk mencerap cikgu2 mengikut option..

Tujuan jemaah ni datang..
Nak bagi pemarkahan untuk pencalonan sekolah kluster cemerlang..
Semoga dipermudahkan urusan sekolah aku..

Korang doakan ye..

12 comments:

Falsya said... Reply Comment

Pak nazirun udah smp ke blum kak rin???..kihkihkih..adehhhh..sakitnye lahaiiiii..falsya pun semlm terpotong jari..ngilunye makngaiiiiii..sobsss..

Akakkkkkkk!!!..adakah birthday kite jatuh pada tarikh yg samaaaaaaaa???!!!..falsya 17.11..adakah adakah adakah????..

nadiah hanum said... Reply Comment

cayalah kak...sempat lagi nak update blog sementara tunggu nazirun datang...cool jer...hihi

eima said... Reply Comment

dedulu kami pun slalu kena sound ngan cikgu suruh bebaik semasa nazir dtg ... hehehe

dan cikgu sekolah kebanyak kenal JNJK dr bahagian lain di KPM ... hihihii sampai ade yg tak kenal ketua pengarah tp ketua nazir diorg kenal sgt .. hihi

Fuza Musa said... Reply Comment

Mesti u kena lagi tuh rasanya. U kan bakal guru contoh.. Jari cedera pun leh hupdate blog. Sapa hado??

Syima Syaz said... Reply Comment

Haha tu la sekolah elit sangat kan.... Sekolah husband saya ni. Sekolah yg banyak retis gituuu... Sabar kak sabar. Bila time2 stress camni ada je tak kena kan, tp saya tgk sekolah akak kalau ada event, happening sgt. Cikgu2 sporting...

eB said... Reply Comment

salam... membalas kunjungan ye... tq sudi jenguk kami :)

Fifi Nadhrah said... Reply Comment

duduk skolah kluster.. macam ni lah nasibnye.. hihi..sabar ye.. moge segale urusan dipermudahkan..

SyamilaMohd said... Reply Comment

alahai pak nazirun...semua orang terseksa tau...

SyamilaMohd said... Reply Comment

alahai pak nazirun...semua orang terseksa tau...

Diana Rashid said... Reply Comment

Nazir tu saja je nak bagi bedebar lama sikit..heheh..tu yang dia lambat je nak datang..

ayu Ismail said... Reply Comment

walau dh mengjr 16 tahun tapi kalau pak nazirun nak mai hati terasa berdebar2 ya amat..

nini said... Reply Comment

gud luck cikgu....tapi sungguh zaman sekolah dulu kami pun behave je kalau pao nazirun nak datang....nak jadi sekolah kluster kan...hihi