U Click Me...I Click U Back

Friday, November 14, 2014

Mood Akhir Tahun

As salam..
Macam2 mood timbul nih..
Mood busy..mood banyak koje..
Mood nak muntah tengok markah budak..
Mood tak sabar nak cuti pun ye nih..
Hahahaha

Tinggal lagi seminggu je nak habis sekolah..
Tapi habis sekolah pun kena jugak datang sekolah selesai apa2 yang patut..
Aku nih banyak lagi keje nak mengadap..

Even bukan guru kelas pun ada lagi koje yang nak kena setel nih..
Tapi being me..
Aku ni jenis muka relax jek..
Banyak keje tapi relax jugak..
Stress pun muka wajib maintain..
Keje belambak lagi nih tak setel..
Hahaha..dasar!!

Tapikan time really flies..
Baru aku rasa semalam macam hari Isnin je..
Ni dah Jumaat dah weyhh..
Next week busy dengan nak print sijil2 untuk hari anugerah..
Pastu hari anugerah on Sabtu 22hb..
Petang pulak ada hi-tea akhir tahun..
Pastu tamatla sekolah untuk tahun 2014..

Tinggal koje je belum tamat2 lagi..
Hahahaa..

Sekejapan jek dah nak masuk tahun 2015..
Umur pun dah makin meningkat..
Anak2 kecik pun dah makin membesar..
Yaya tahun depan tahun 1..

Semoga segala apa yang kita lakukan dan akan lakukan pada tahun 2014 akan diberkati olehNya..
Aminnn

11 comments:

Falsya said... Reply Comment

Kan kak..sekejapan je dh nak masuk 2015..

mommychaa said... Reply Comment

aduii dah taklama i pulak nak bersalin tu :)

Allene said... Reply Comment

btul sangat kan kak... aduh... masa berlalu gitu je

MizzTina said... Reply Comment

dh nk cuti skolah dh..

Julia Johari said... Reply Comment

MMg sis, mood akhir tahun cm suam2 kuku je...tp kan nak tggu bonus...time tu cukup dah2 menyimpan sgt...nak berjimba hahhahah leh tak cikgu? jgn marah eh hahaha

eima said... Reply Comment

sama la ngan sekolah fahim hari anugerah cemerlang ..isnin cuti .... kena bw opis la

hjg2 thn mmg cekgu bz kan ...

LydSunshine said... Reply Comment

Syok ah rin dah nak cuti skolah. Tapi takdelah cuti bersantai je kan? Cikgu kan biasanya kena prepare mcm2 wp waktu cuti skolah.

QasehnyaRania said... Reply Comment

selamat bercuti :)
xpa kak sibukkan diri dlu. hihi

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

Btl akak.. mmg cepat btl masa berlalu kan... tup2 dah hujung tahun.. huhuhu..

Fifi Nadhrah said... Reply Comment

rase macam baru je januari.. sekejap je dah decemberkan..

nadiah hanum said... Reply Comment

Next week cikgu boleh cuti panjang....yeah