U Click Me...I Click U Back

Saturday, November 29, 2014

Kisah Di Aeon Wangsa Maju

As salam..
another cerita basi yang tak sempat nak up kat blog
godek2 gambar dalam email baru teringat cerita ni belum up lagi kat sini
tak silap aku last 2 weeks kot aku and hubs bawak anak2 makan kat food court sini
nasib gambar2 ni sempat aku forward kat email aku..
so adala kenangan nak share kat korang...

sesampai je kat Aeon aku bawak derang gi dinner dulu..
dah janji dengan derang ikut suka nak order apa...



kakak ngn kakcik Yaya order nasi ayam..
katanya lapar so bedal nasi lebih afdal...
hahahaha
ko tengokla dak Aish..
kerja dia berlari sana sini tak dok diam sungguh..
fenings sangat aku melayan
dengan mana nak order..
hubs aku geleng pala jek..
ko tengokla dia dok atas meja tuh
selamba dia jek...


peace la ko sorang2 kat situ dik..
aku risau kang terlentang jatuh ke belakang tu aje..


dalam banyak2 makanan kami order kakngah punya paling WIN
western kemahen lagi ko kan kakngah...
dia ni makan payah sangat..
so apa yang dia nak tu aku layan kan aje...
hubs aku tak makan dia dah makan awal2
saje bawak anak2 aku je membedal kat luar..
so tugas hubs aku jaga dak aish dok main lari2 fefeling macam ada kat playground
pfftttttt...


aku makan yeemee tomyam jek..
takdela sedap sangat
tapi beda jela labu..
lapar punya pasal!!!


kakak dengan kakcik yaya


me...kusyuk...


kakcik yaya masa nak kua umh tu dia nangis2 mintak nak pakai tudung...
aku korek2 shawl aku dapat tudung tak payah gosok ni dari moreena (sempat iklan)
pakai pun senang je..
belit2 3 saat je siap...hahahaha

setel makan bawak anak2 gi jejalan sekejap pusing2 aeon..
tengok2 ada MPH buat pesta buku kat ruang legar mall..


ko nampak tak dak Aish macam dia yang nak pegi sekolah
eh dasyat sekolah belum cuti MPH dah buat pesta buku kat sini...
fenings mak ayah yang baru nak relax2 minda nak cuti sekolah..
dah kena mengadap benda2 ni awal2 kan?
ko buatla masa nak masuk bulan 12 nanti ke kan?
tak faham aku..


pastu abah dia dok melayan dak Aish lari sana sini
ko tengok dia langsung tak dok diam..
siap berenang2 atas lantai aeon tu
ko ghase???
terus hubs aku ajak balik..
bahahahaha


hubs aku penat layan anak
aku pulak penat lepak2 keletihan kekenyangan sambil
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


selfie dengan depa 2 nih...
hahahha...
haru betul dapat bini camnih ek..
takpe yang penting kami selfie kami comelkan??
#tangandibahumatakeatas

14 comments:

Ida Puanstoberi said... Reply Comment

hai kakcik Yaya.. geram btol cheDa dgn dia tau.. comey je pakai tudung.. bila nak dtg umah CheDa lagi?? CheDa kasik coklat celup.. hihi :D

Suria Lekatlekitgurl said... Reply Comment

anak saya pun macam ada hantu merasuk kalau masuk mall.. kesudahannya mak makan hati je sebab bapak letih jaga anak tak sempat panas bontot dok dlm tu dah di ajak keluar.. kat luar dia kurang sikit lasak.

Mama Zharfan said... Reply Comment

cute jer selfie tu hehhe

Julia Johari said... Reply Comment

kak rine bila nak selfie ngan julia ni uhuksssssss...rindu suara soprano akak tu seksi hehhehe...kak cik yaya dh pandai pakai tudung alahai sejuk julia tgk tau dia sendiri nak pakai tak yah paksa...aishhhhhhhhhhh oh aishhhh sama je pangai ngan Qi memanjat meja tu bg diorang rasa vanggaaaaaaaa dah hahahhaha

Diana Rashid said... Reply Comment

yeay..Yaya dah masuk geng2 akak berhijab..muahahah..bagus la tu nak pakai tudung..anak saya hari ni pakai tudung espk tak nak,,..time malas sikat rambut baru sibuk nak pakai tudung..

eima said... Reply Comment

tapi tak suka sgt mkn kat medan selera aeon tu sbb mostly bangla yang masak .. huuuhuuuu

http://www.wondershare.com/download.html?download_url=http://download.wondershare.com/photo-recovery_full543.exe

try donlod kat sini utk recovery gambar dlm hp ari tu ...

..

Sham said... Reply Comment

amboi selera betul makan...sedar tak pak mentua lalu sebelah tadi...?hee3...

Fuza Musa said... Reply Comment

Tu diaaaa
Moncong umi depa!!
Sexy u

Puan Kutu said... Reply Comment

budak2 baya aish mmg macam gini gaya..mana pergi jenuh berkepung..anak sy yg sulung dulu cmtu gak,ligatnya mak ai..yg girl ni slow motion sket la..tu pun boleh tahan..:)

Puan Kutu said... Reply Comment

budak2 baya aish mmg macam gini gaya..mana pergi jenuh berkepung..anak sy yg sulung dulu cmtu gak,ligatnya mak ai..yg girl ni slow motion sket la..tu pun boleh tahan..:)

Qider said... Reply Comment

Bawaw anak-anak masuk mall memang buat macam diorang masuk sorga kekdahnya..mak pak la yang tak sorga, kena kejar kiri kanan..

Tapi bawa anak jalan2 memang best..hehe,walaupun letih.

aquarius morius said... Reply Comment

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut

gugur

LYAfrina said... Reply Comment

alahai..mcm adik beradik je pic last tu

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

tak sedap ek yeemee akak..nmpk mcm sedap jer..alahai mesti ada benda yg aish nak xdpt la tue kan..hehehe..