U Click Me...I Click U Back

Friday, November 21, 2014

Hilang STRESS!!

As salam..
Jumaat dah tiba..
The school will be out tomorrow..
Yehaaaa!!
Tapi kami still bertugas lagi esok..
Isnin pun still rasanya kena datang sekolah..
Check list belum lengkap lagi..
Huhuhu
Ok

Hari ni kalut sikit keadaan sekolah..
Sebab ada raptai hari anugerah cemerlang..
Hari ni pulak ada 2-3 orang parents datang nak tukarkan anak sekolah..
Macam2..
Aku pulak dok je kat ofis ni melayan sijil2 budak...
Kena sort out mengikut kategori giliran budak naik pentas esok..

Hopefully majlis kami esok berjalan lancar..
Aminnn..

Tadi dok tengah buat2 busy..
Yumi pengasuh dak Aish bagi gambar dak Aish and the gang baru nak mandi..


Menunggu giliran tu nak mandi..
For uols info semua tu anak2 cikgu sekolah ni..haha
Yumi ni pun isteri cikgu sekolah ni..
Alhamdulillah syukur dapat pengasuh yang baik macam yumi

Yumi cakap rindu nanti kat budak2 ni sebab dah mula cuti sekolah kan?
Yumi pun takde masa cuti..
Balik kampung..


Setel dah mandi kata yumi..
Semua dah wangi...hahaha..
Betul la tengok muka anak2 kita ni memang boleh hilang stress..
Dari penat terus hilang penatnya..
Tak dapat tatap muka depan2..
Tatap gambo pun jadila ek..
Ish dah start rindu kat dak Aish nakai nih...
Hehehe..

Korang2 yang anak2 bersekolah..
Cuti nanti gi mana?
Sharela sini..

13 comments:

LYAfrina said... Reply Comment

hilang stress bila tgk pic anak kan..

aznor ibrahim said... Reply Comment

haha comel je..siap beratur. dah mandi pakai bedak selopong2.wangiii~

eima said... Reply Comment

tgh sedih ni sbb anak dah abis pra..... huwaaaaaaaaa nk start darjah 1 dah ... huwaaaaaaaaa rasa cam tak leh terima kenyataan plak .. emo plak mak ni tau ..mencik arr

Syima Syaz said... Reply Comment

tak ke mana2 pun kak, dok rumah saja... tapi maybe bln 12 gi melaa kot..kot la...hehe

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

alolo..semua comey2.. bestnya dah start cuti sekolah..farah anak tak sekolah lagi..so hari2 la cuti sekolah..hehehe

CikNaa said... Reply Comment

tak pegi mana kak..yang pasti cuti sekolah, mak sy mesti datang kl.main dgn cucu..dia cikgu cam akak jgak..hihi

ummi aqilah (LM) said... Reply Comment

Baya2 dia je.. Seronok la dia main sama

Suria Lekatlekitgurl said... Reply Comment

pengasuh bini cikgu mengasuh semua anak cikgu.. senang keja. cuti sekolah dia pun senang nak cuti..kekekeke

Diana Rashid said... Reply Comment

bulan ni tak kemana..tapi bulan depan banyak la tempat nak pi 50 peratus nya pi kenduri ..merasa la jalan2 tempat orang..tapi tula..risau nak tinggal blog..hahahah..maklum la..blog cari makan nih..eekekke

CintaHati Lina said... Reply Comment

alhamdulillah... mmg betul..tgk anak2 ni..hilang stress...mencuba menjadi ibu yang terbaik untuk anak2... insyaallah...

dalila said... Reply Comment

comelnya.. beratur utk mandi ye.. :)

AINUN ZURIYATI MOHAMED said... Reply Comment

sejuk hati tengok budak2...ALahai...:-)

Julia Johari said... Reply Comment

Entry ini buat julia rasa sukaaaaa nak baca ulang2 kali...tau sebab apa cikgu? Sebab leh tgk aish seksi tak mandi lagi hahahha sederet haa tggu turn nak mandi...alahaiiiiiiiii comel jadi dak2 kecik ni heheh