U Click Me...I Click U Back

Monday, November 10, 2014

Cek Nuffnang Dah Sampai

As salam..
lama betul menunggu cek nuffnang ni..
hehehe
alhamdulillah finally sampai jugak semalam kat tangan abah aku..
abah aku pass kan semalam..
sampai dah tak ingat aku boh alamat sekolah ke alamat rumah aku ek..
gitewww...


ye..takdela ribu riban..
tapi bolehla nak jadi pembakar semangat untuk lebih rajin berblog..
kira bonus la kan dapat duit hasil dari iklan ni kan?
alhamdulillah..


alhamdulillah dapat BE baru...
so far ada 10 je ongoing..
tak lama lagi dah boleh cash out..
yeahhhh!!!!

blog aku suam2 kuku jek..
korang punya collection tentu lagi meriahkan??

11 comments:

Julia Johari said... Reply Comment

Yeyyy dah cash out...ju hjg bulan 12 baru nak cash out...hehhehe ju pun x byk gak..leh ar beli sesuatu jadikan ia pengerak berblogging...sis tahniah!

Fuza Musa said... Reply Comment

My cheque tak dara coz amount tak sama masa cash out.
Alasan FRAUD
Rasa macam tertipu pulak
Bukan salah ku!!!
Huaaa

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

Suam2 kuku tp dah bleh cash out tu means bagus lah tu rine..
Kalau blog yg suam2 x berapa nak panas mcm i ni lagi sendu.. hahahaha ☺

Aeen said... Reply Comment

bestnya dah boleh cashout kak...heh

mommycha a.k.a kak jenab said... Reply Comment

alhamdulillah rezeki tu kakak.
amboi 10 ongoing thorbaik kak.
kite lagi suam-suam kuku kaki jer.
huhuhu.
tapi buat sekadar utk sesuka and kalo ade ganjaran kira bonus la tu eh? idok gittew?

Falsya said... Reply Comment

Wah bestnyeeee kak rin..falsya nak simpan je dulu..dh byk baru nak cash out..tp xtau la bile byknye..hehehe

CikNaa said... Reply Comment

wah.. syok ni..
berbaloi dgn usaha akak kan..

Rai OurKizuna said... Reply Comment

yeyy~! tahniah kak..

kathy jem said... Reply Comment

Wee bestnya..kathy pon tak sabar tunggu cek nn ni..hehe

LydSunshine said... Reply Comment

Tapi on going skrg tak mcm on going dulu kan? DUlu wp iklan hanya ada 1 je, tapi amount dia banyak. Skrg iklan ada byk tapi amount sikit. Tapi apa2 pun tetap la kena bersyukur. Drpd takde.

LYAfrina said... Reply Comment

alhamdulillah
rezeki