U Click Me...I Click U Back

Wednesday, November 19, 2014

Belanja Gambar2 Kami di Sekitar De Rhu Resort, Kuantan

As salam..
meh sini nak belanja gambar2 kami posing kat sekitar De Rhu Resort
sayangkan posing bebanyak tapi tak simpan kenangan kat sini..
nanti hp korup at least ada banyak jugak gambar2 yang dah simpan rapi kat sini..


kalau rasa muak nak muntah ke hape sila sediakan plastik..
sebab ahkak tak jamin sekiranya korang tercirit2 sekali tau...
miahahahaha
aloh..ahkak taula hampa memang suka sangat nengok2 gambar ni kan??

 lebih afdal ahkak tempek wajah kesayangan ahkak dulu...ngeeee
suka tengok muka dak Aish yang cheeky
budak makin panjang akai dah nih...
banyak kali ahkak snap2 gambar bagi elok sebab dak Aish tak dok diam..
ni masa malam kedua (malam ahad)
aku ada bengkel pukul 9 tapi turun awal semata nak posing2...

upon arrival..
saje nak abadikan kenangan kat depan resort ni
yelar..mana nak tau dah tak dapat datang sini lagi ke kan??
kalau ada rezeki bolehla datang lagi..
but knowing my hubs macam payah je nak berjalan ke kuantan nih...
krik..krik..

 
yaya nampak berisi kan??
actually kakcik Yaya dulu penakot air ok..
since umur dia dah 4 tahun ni baru pandai sangat mandi pool
kalau dulu nak jejak masuk kolam pun kirim salah okeh..
sekarang ni bangun pepagi dok nengok pool kat tepi tingkap bilik
tak nyabola tuh nak mandi..

kalau dah dapat swimming memang takmo naiknya selagi tak check out
tu pun aku curi2 keluar masa bengkel turun kat pool ambik gambar dia..
sebab on the 1st day..memang tak nyempat sebab been bz sangat..
dia dok sakan mandi dekat kak ngah dia..
so sempatla aku snap gambar2 ni on the last day we were there 
aku dah habis bengkel masuk bilik pun tak naik2 bilik lagi derang berdua..
tu pun kakaknya yang turun panggil...hahahahaha
kakak muka bengkek jek kena banyak kali turun naik...

belanja gambar tuan rumah nak berposing berlatarbelakang swimming pool
ala bagila chance kan??
ni hari Sabtu pagi (day 2)
nak ke bengkel la tu

my cheeky adorable youngest daughter...
sekarang ni banyak peel..
makin besar makin banyak ngada dia..
bangun pagi mesti nangis2 dulu sebelum nak bangun gi sekolah..
kejadian tu terjadi bila abah dia yang kejut...
kalau aku kejut takde plak masalah sebab dia tau ummi dia garang macam singa 
geram hakak!!!


lepas check out...
kenangan depan pintu bilik kami

bilik 162 jadi kenangan kami...


on the way balik kami bawak makanan yang kami dapat di resort dan bawak makan kat sini...




















last but not least...









gambar penutup : jemputla makan semua!!!
gitewww....

13 comments:

eima said... Reply Comment

pi berkursus sambil bercuti besh nih ...

eamy milea said... Reply Comment

bestkan holiday ni... :) tp ape2 pun akak mmg gojess...err kasut merah tu cantik...bli katne,,..hehe

Diana Rashid said... Reply Comment

kasut Aish dengan yaya yang hitam putih tu cantik la..

ha ah..nampak berisi dah Yaya..senang hati la tu..heheh

Hana Syed said... Reply Comment

adeiii apsal hana salah baca title.. boleh terbaca desaru resort. Bila tengok tak pernah cam plak tempat ni kat desaru. Rupanya tegok title balik De Rhu Resort, Pahang. hihi gelojoh betol daku.

Julia Johari said... Reply Comment

Suka tgk sis pakai skirt merah menyala tu nampak sexy hot and sgt2 ayu okey...weeeeeeee at last tempek gambar makan ye cikgu...nottyyy sgt hahahhaha

ameris said... Reply Comment

happy bila tgk anak2 happy kann rine..

Yana Ujang said... Reply Comment

bebudak paling heaven pi tpt² gini kan...tang main air tu klu boleh nk tidur pn dlm air..hahaha

nasi lemak tu seksi..ngee~ :p

JaSSNaNi said... Reply Comment

budak2 kalau bawa gi becuti bior ada kolam renang.. deme suka mandi sampai kembang.. :) biar puas main.. lepas tu lama pulak deme minta lagi.. kan.. :)

yg gambar penutup tu.. tak tahan tengok.. macam payah nor nak telan.. hehehe; :)

Falsya said... Reply Comment

Tetibe terflashbak blk time penah tido sana..hehehe

nadiah hanum said... Reply Comment

saya kalau gi holiday selalu terlupa nak snap pic...menikmati percutian la sgt kekdahnya tu...dah balik umah baru nyesal, takder gambo kenangan...huhu...

Mar Mansor said... Reply Comment

bestnyer

Naemah Umi said... Reply Comment

swimming pool dgn bebudak mmg BFF...asal ada swimming pool dah happy sesgt diorg tuh :D

LYAfrina said... Reply Comment

Y pasti kolam dia byk n bsr.. mmg best