U Click Me...I Click U Back

Monday, October 27, 2014

#MJATS - Episod Akhir 7 Malam Ni



Fuhhh..
Tak sabar nak tunggu kul 7 malam ni.
Aku tengok kat ig fahrin..
Dia terserempak dengan Mel kat hosp..
Mel baru lepas check up baby derang..

Alahai..
Countdown nunggu nih..
Apala ending dia..

Korang pun tunggu jugakkan..
Eleh..baik ngaku!!!

6 comments:

Diana Rashid said... Reply Comment

peminat fahrin ye??heheh..

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

satu episode pun I tak tengok Rine..
tak apa lah nnt bleh tgk kat tonton

Naemah Umi said... Reply Comment

mmg tunggu pun smlm hehehe..tapi ending zita tu tak best huhuhu..

Kesuma Angsana said... Reply Comment

tk follow ler pulak citer ni hehehe

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

Tak sempat nak follow cerita ni. Anak anak asyik nak tengok katun je.

Syima Syaz said... Reply Comment

Saya tak tgk sgt tp nak gak tgk endingnya... Aisya conquer tv. Tp sesekali blh la pujuk nak tgk tv