U Click Me...I Click U Back

Monday, October 20, 2014

Kenapa Nuffnang Bagi CPUV Banyak?

As salam..
baru2 ni aku ada update pasal CPUV aku yang 5 je ongoing...
rupa2nya aku tak klik view all kat bawah..
nahh..sekali ada 14 CPUV yang ongoing
nampak sangat kebongokan sedikit aku dalam melihat account nuffnang...
bahahahaha


alhamdulillah...rupa2nya ada jugak banyak CPUV aku..
cuma aku notis ada CPUV yang mandul..
masih 0.00 sen
hopefully iklan yang lelain tu dapatla menambahkan tabung  nuffnang aku ek...

baru2 ni aku masuk blog LekatLekitStory
aku bacala pasal kenapa nuffnang baik hati sangat bagi banyak sangat CPUV kat blogger
rupa2nya pasal nak mengenalpasti blogger yang ada buat aktiviti penipuan dalam klik2 iklan nih...
kalau korang tak faham boleh baca kat SINI

selamat menggali ilmu lagi ye kekawan...

8 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

Oooo ye ke??? patut la berderet2 CPUV yg masuk.. huhuhu.. meh nak top up sekali..=D

mama tisya said... Reply Comment

sbb nuffnang bole detect fraud cliks...apa2pn best ada be byk ongoing

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

ohh ada jugak kes penipuan yer Rine.. jap i nak gi baca kat link yg u bagi tu.. nak tau jg apa kes..

Falsya said... Reply Comment

Owh gitu ker kak??..psl click nie pun ade jugak nyeah tipu2..nasib baik la falsya xpenah gatal tgn nak click sendri advert..heheh

MizzTina said... Reply Comment

smla..sy punye pun hri tu kemain byk.. bc entry kak lekit, bru fhm.. hehehe

Syida Rasyidah said... Reply Comment

owh, baru tau, kita pun notice ada byk iklan tgh running sis :)

Yana Ujang said... Reply Comment

buat masa ni kita enjoy je lah cpuv meriah tu..rajin2 je update blog kasi beranak duit cpuv tu kan..ngehehe :)

LydSunshine said... Reply Comment

alamakkk.. saya selalu gak klik iklan sendiri. bukan apa, sebab nak tau jgk iklan tu apa, dah sebab tertarik tgk iklan tu. yg baru2 ni mmg byk sampai 10 on going. rasa mcm blogger berjaya plak, padahal mandul je amount dia . hahah.