U Click Me...I Click U Back

Monday, October 20, 2014

#JJCM ~ RSMY Best Cheese Naan (Danau Kota)

As salam..


actually dah kali ke-2 dah makan kat sini
ni kira sesi ulangan
makan bertiga jek..
dengan dak Aish ngn hubs
yaya tinggal dengan kakak dia kat rumah..
kakngah tusyen..
sebelum pick kakngah tusyen tu aku makan kat sini..
actually kat rumah aku dah masak sup ayam..
hubs aku tak makan plak ayam..
so ke sinila kami makan...

details entry pasal RSMY Best Cheese Naan ni ada aku buat kat entry http://azrinzfamily.blogspot.com/2014/05/rsmy-best-cheese-naan-at-danau-kota.html

so takde la banyak sangat gambar yang aku snap..
sebab takde menu baru pun..
cuma bagi aku nasi bukhara dia sedap..
cheese naan dia sedap..
cheese naan dia ada yang cheese meleleh..
ada yang biasa2 jek..
depends pada hampa la nak order yang mana hampa suka..
korang kena try beef keema dia..
alahai..tersangat sedap!!

 melayan dak Aish je la aku..
anak2 hat lain tinggai...

nila nasi bukhara ayam yang aku makan..
aku ambik ayam rm12 je sepinggan..
husb aku ambik yang mutton rm18 sepinggan (takde gambar)
portion dia besar tau..
jenuh nak habis...

korang2 yang nak ke sini..
senang je..
kat area danau kota berdekatan dengan Columbia Hospital...
betul2 bersebelahan dengan NZ Curry House..
selamat JJCM ek korang...hehehehe

6 comments:

Diana Rashid said... Reply Comment

Amboi..deting bawak bodyguard jugak ye..jeheheh

ameris said... Reply Comment

rin dah 2 kali pegi akak tak pegi2 lagi ni. kena try gak ni

Falsya said... Reply Comment

Nasib baik dh penah makan..heheh

Fai CeritaCinta said... Reply Comment

nan cheese ni feveret fai.. sukaaa sangat..! tapi kat JB ni tak jumpa lagi tempat yang ada jual nan cheese meleleh...

LydSunshine said... Reply Comment

laparnyaaa rase...

LYAfrina said... Reply Comment

Xpernah makan...