U Click Me...I Click U Back

Thursday, October 30, 2014

Fatin & Kamal Wedding Reception (My Colleague's Daughter)

As salam..

wah tajuk pun ko takmo kalahkan??
tajuk omputih..cerita bahasa melayu..
barula 1 Malaysia khennn *matakeatas

ni last saturday (25hb) punyer cerita...
reramai dengan cikgu2 SKTM 2..
berpakat2 ke majlis kahwin anak kak wana..
kak wana ni cikgu sekali tempat aku mengajar..
aku rapatla dengan kak wana nih..
dah macam kakak aku dah haaa...

dah ada anak dara dah ko..
dasyat...mak macam anak daro lagi hahh.!!

kak wana dengan anak beliau si aida jebat (200% tu hah)
hahaha...acah ajek..nama anak kak wana fatin
muka derang dah macam kembo kan??

selamat bernikah sehari sebelum majlis persandingan..
tahniah fatin dan suami
semoga berbahgia hingga hujung nyawa..
dan selamat menetap di UK bersama suami ye..
jaga diri elok2...:-)

the reception was held at Merbau Sempak..
kak wana ngan family dia sewa banglo untuk buat majlis nih
jenuh aku cari tempat nih..
aku tau dia atas pada Paya Jaras jek..
the rest aku serahkan bulat2 kan Abang Waze...

sebelum masuk moh kita isi guest book dulu...

 ini view belah belakang banglo..
memang syiokla tempat ni..
dak Aish buat my blood went upstairs je manjang
asikla dok dekat dengan pool nih..
seram mak!!!

upon arrival..wajib bergambar dengan mak pengantin dulu..
kang sat2 lagi memang kompem tak dapatnya haih nak bergambo..
hahahaha

pelamin anganku musnah gitewww...
hahahaha

masa aku datang orang masih takdela ramai sangat
plus kalau ramai pun still tak nampak crowded..
bestla majlis buat kat tempat camni..
nak posing2 pun tak rasa segan..
sebab orang tak perasan pun..
hahahaha

selesai bagi anak2 makan..
aku pun setel makan..
lepak la dengan gang2 sekolah aku..
ramaila gang aku yang datang..
terkejut aku sebab most of them pakai warna hijau..
aku memang takde planning pun nak pakai hijau jugak...
aku memang dah takde baju nak tibai pakai hari tu
aku tibai pakai lace lama aku hat penah pakai sekali jek..
aku dengan lace ni cannot go la..
nampak sangat aku gemuk pakai lace...
pfffttttt...(padahal memang dah gemuk)

diantara gang2 SKTM 2 yang attended..

ko mampu selfie2 macam ni kat majlis kahwin orang???
hahahaha

bosan tunggu bilala pengantin nak bersanding...
kami selfie2 syiok2la kami..
hahahaha

ko tengok mata dak Aish mandang ke mana??
tak habis mulut dia tu dok sebut air...air...
hahahaha..
tapi aku bawak gi pantai idokla kamu sibuk sangat nak main air...
pffftttttttttt

melayan fish...
suka sangat dengan fish!!

umminya busy selfie...
hahahaha...
ni kes bosan tunggu pengantin ni bilala nak munculla hai...
hahahaha

finally....


persembahan tarian zapin dari anak kak wana faris and the gang
pandai betul derang ni berlenggok2 menari..
kalau aku menari...failedddddd!!!
hahahaha
keraih macam kayu..

dah moh kita balik...
pekes dok lelama majlis orang nih?
nasib majlis anak BFF..
bolehla buat muka tembok dok lelama majlis orang...
hahahaha




















last but not least..
belanja satu gambar tuan tanah...
aku posing pun siap kepit2 badan sebab takmo nampak gemuks..
muahahahaha...
layankan ajela ek...

17 comments:

Allene said... Reply Comment

cantik pengantin masa akad nikah...

eima said... Reply Comment

meraih betui la ... majlis besar2an

LydSunshine said... Reply Comment

Bestnya buat wedding kat tempat macam ni. Good idea. Mak pengantin mmg macam anak dara. Cantik.

Nmpak okay je RIn pakai baju lace. Takde la nampak gemuk pun. Perasaan Rin je kot.

Tarian Zapin is the best kan? Saya mmg suka sgt tgk tarian zapin. Boleh meremang roma bila tgk mereka menari dgn synchronize.

MizzTina said... Reply Comment

waaaaaaa, best giler mjlis kawen ni..buat kt banglo, siap ada pool.. seriau klu bw anak kecik ni..

kwn akak tu siyes awet muda..cntik

Rilla said... Reply Comment

Lawanya kak tempat kenduri dia. MAcam best je

ummi aqilah (LM) said... Reply Comment

Mak pengantin awet muda!

Moga bahagia jodoh pengantin hingga ke akhir hayat. Amin

mommycha a.k.a kak jenab said... Reply Comment

lawanyaaa pengantin macam retis kak oi
mak dia pon lawa jugak mmg pesen jaga badan jaga kulit ni yer....
fuhhh! letop tgk :)

Mrs Little Voice said... Reply Comment

Merbau Sempak dah dekat umah saya....hehehehe...anyway...memang cantik pengantinnya...

Zila Mahadi said... Reply Comment

Mana ada kak azrine gemuk.. tipu ahh.. hehehe..Aish sama ngan Adam, suka tengok air ngan fish. hehehe.

Diana Rashid said... Reply Comment

Cantik nya pengantin tu..
best la buat kat tempat macam ni..tak de la tetamu asyik dok kat meja makan je..kan??
boleh jalan2 keliling banglo lagi..

Diana Rashid said... Reply Comment

Cantik nya pengantin tu..
best la buat kat tempat macam ni..tak de la tetamu asyik dok kat meja makan je..kan??
boleh jalan2 keliling banglo lagi..

Lea IsNawi said... Reply Comment

Cantek pelamin dia

Daddy Ziyyad said... Reply Comment

Idea buat wedding kat banglo tu menarik la....nasib dah kawin, kalau tak nak plan buat kat situ..hahaha

Buat family gathering kat situ pun best..ada pool.

Azwar Syuhada said... Reply Comment

Meriahnya..Cantik pengantin perempuan.. :)

Falsya said... Reply Comment

Alahaiiiii bestnye tgk pelamin ngan tmpt tuh..cantik sgt pengantin..kak rin as always, totap gojesssss..

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

kelas sangat tempat tu.. siap ada pool lagi.. eh eh dak aish tu bergambar mata pandang tempat lain.. soheh2 pandang swimming pool kann.. hahahhaha

LYAfrina said... Reply Comment

cantekkk sgt pgantin,,muka iras ayda jebat..
pelamin tu sgt cun la..