U Click Me...I Click U Back

Friday, October 10, 2014

Eleh...Korang Pun Selalu Buat Camnikan??...Baik Ngaku!!

As salam...


hahahaha...
keruh muka laki dia bila at the end isteri dia cakap camtuh
eleh..korang pun selalu buat kan??
baik ngaku!!!

16 comments:

Aeen said... Reply Comment

hahaha....kalau husband saya terus dia ajak balik..kalau dah tnye nak makan mana tp xtau ...heheh

Ida Puanstoberi said... Reply Comment

kihkihkih...

oke..ni mmg kena semua batang idung para isteri agaknya.
Menda 1st bila masuk keta lps kuar ofis adalah "nak makan apa dinner ni?"
Dan ayat2 cam katon tu lah yg akan kuar nanti. Hahahahah :D

Falsya said... Reply Comment

Hhahahahah..kantoiiii dh..mcm terasa jerk mcm panas muke jerk..ahahaha..falsya ngan husband mmg selalu ade masalah nak mkn ape n kat mana..ngeeeee..

nur anis said... Reply Comment

hihi..selalu jugak...

Z@i Z@mR33 said... Reply Comment

hahaha...mmg slalu buat cmtu pon :p

LydSunshine said... Reply Comment

tak. heheh. serius takde buat mcm ni. kalau time saya kata ikutlah tu, memang betul2 akan telan je tempat mana pun dia pilih atau kalau saya nak pilih, saya akan terus pilih.

ameris said... Reply Comment

cam tau2 jer... hehehe
tp kan rin, kalu dah buntu sgt, balik umah masak nasi grg telo dadar,masak sardin. bertambah2 makan ooiii

Diana Rashid said... Reply Comment

hehhe..macam saya je tu..:p

dee said... Reply Comment

me too..hahahaha....

salam kenalan:)

sk said... Reply Comment

hahahaha lawak2..

Allene said... Reply Comment

hahahaha.. lawok kak...

ummi aqilah (LM) said... Reply Comment

Biasanya bila nk kluar mkn sy akan bg tau nk mkn apa. Nnt x kena selera sentap pulak. Malas nk ikut selera hubby yg.. Ah mkn mana pun okey pada dia. Hehe

amiey lee said... Reply Comment

hahahaha... memang selalu pu....

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

Selalu sangat..Hahahaha!

Syima Syaz said... Reply Comment

Hahahhahaha memang pun tapi biasa husband tak pernah bagi cadangan, dia tanya2 pastu saya jawab ikut u tapi nak nasik. Last2 tanya-tanya end up, saya yang pilih..hahaha

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

Hahaha..biasa jugak... tension jer husband..kah..kah..kah..