U Click Me...I Click U Back

Tuesday, October 14, 2014

Dating Hari Ahad

As salam...

korang kalau cerita pasal dating suka sangat la tuh kheennn??
tapi aku bukan dating dengan bf pong (aka hubs)
aku dating dengan menantu aku je pong..
al-maklumla..nak dating dengan hubs busy je manjang..
so mehla kita kaco2 menantu sendiri..
lebih afdal kekdahnya...hahahaha

tempat dating pun bukan jauh..
ke kelana jaya la kita ahad tuh..
sebab fuza dok area situ jek...
membedal nasi lemak Mek..
dulu2 masa aku baru kawen dengan hubs aku..
nila pot nasi lemak yang bagi aku sedapla nak hadap untuk breakfast
sampaila dah nak 16 tahun kawen...
sini jela tempat yang selalu sangat dah aku makan..
bagi aku nasi lemak dia still best pada tekak aku...
orang KJ sure tau tempat ni..

selalu beraturnya panjang jugak..
and sebab dia area kawasan perumahan..
kebanyakan derang tapau jek la..
macam aku datang makan kat situla..

kat sini ada jugak makanan2 kelantan lain
sebelah gerai dengan nasi lemak mek ni..
ada nasi dagang, nasi kerabu, all kelantanese food..
gerai2 sebelah tu ada lontong, nasi impit..banyak lagila..

sebelum gerak..
kita dating selfie dengan dak Aish dulu la..
pantang ajak begambo cepat je mamat nih tunjuk peace..
gewdikkk la u adik!!!

aku sampai kat KJ around 8.45 camtu la..
just nice..then wasap fuza suruh tunggu terus dekat nasi lemak Mek..


sekali sekala bergambo
sebab gambo ni dah jadi acara wajib
boleh jadi bahan nak bercerita dalam blog...
wakakaka

setel makan lepak2 jap rumah fuza..
lepak jadi lama sebab fuza pasang cerita nustang..
dak Aish la sakan siap joget2 gewwdiikkss..
haru betul!!

nak dekat kul 12 baru gerak balik rumah..
sebab dah janji dengan hubs yang nak dok KJ sekejap je..
sebelum dia kol tanya2 aku kat mana..
better aku balik cepat!!!
hahahaha..
maklumla aku ni isteri solehah
*tangandibahumatakeatas
fefaham jela...ngeeeee

ater..kami bukan selalu jumpa pong...
mehla kita posing2..
boleh tempek2 dalam blog...
ye dak???


sekian cerita dating kami ahad lepas...
nak tunggu next dating entah bila la..
nak dating dengan hubs sendiri berdua2 an pun tak lepas...
sadis betul kehidupan ku
*sambilnangistepibucukatil




















cerita ditutup dengan gambo artis yang penat joget golek2 nustang!!!
ada sesapa nak panggil untuk uji bakat??
sila dail..014.....tekan2 tak dapat!!

14 comments:

Fuza Musa said... Reply Comment

Moh lepas ni cari Nasi Lemak Kangkung kat depan FAM Kelana Jaya plak

Miz Eija said... Reply Comment

penat shooting ke si comel tu :P

lieyalatif said... Reply Comment

rin cantiknyeeee...lawo jek kulittttt....tak di makan usia gitu eheheheeh....

tu laa kalo ade tempat yg best mmg dok ulang2 kite dtg mkn kan...lagi2 kalo makanan die pun menten jek.... mcm kat putrjaya ni bosan...byk mamak ajek.... nak makan mcm melayu2 kene laa jauh sikit....

juelee said... Reply Comment

canteknya cikgu nak kuar dating hihihi...
16 tahun meniaga mmg sedap nasi lemak tu gitu, sntiasa ada demand..

ameris said... Reply Comment

flawlessnya rine..
nak join dating jugak laaa..

Diana Rashid said... Reply Comment

makan nasik lemak kerap2 pun tak gemuk..apa rahsia.??rajin bersenam ke??

athi FATHIYAH said... Reply Comment

berseri2 muka akak

CikNaa said... Reply Comment

menantu dah macam muka akak tau!

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

awat tak boh gambar nasi lemak skali?? nasi dagang ke lontong ke.. hehehe

MizzTina said... Reply Comment

geram btl tgk akak, cntik.. apa petua kak.. sy ni hubby dh komplen, muka dh ada jeragat katanya.. huwaaa

eima said... Reply Comment

menantu ngan mentua sebaya mmg boleh geng .. mmg besh .. fav aku tu nasi lemak ...

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

Bestnya dpt dating yer..=D

Syima Syaz said... Reply Comment

Haha saya anak 1 punnnn tak pernah lepas kalau ajak husband dating.... Dia la over tanak tinggalkan aisya. Walhal nak cari oven kat jalan pasar je pong!!

Julia Johari said... Reply Comment

Paling syok tgk gambar aish...ketiduran haaa ngantuk sangat la tu hehhehe syok yer akak dating ngan kakak fuza tu...dah la gojes sgt...awwwwwwwww