U Click Me...I Click U Back

Tuesday, October 21, 2014

#AishIskandar ~ Happy Birthday | T.W.O. Years Old!!

As salam...
lambat update hari ni..
busy pepagi cikgu ramai yang tak datang..
menyiapkan relief..
kebetulan hari ni hari selasa
penuh kelas cikgu2 memasing sebab hari ni balik lewat kul 1:30ptg

***************************************************

tinggalkan cerita sekolah..
tak habis sampai bila2..
huhuhu

alhamdulillah!!!!
hari ni genap dak Aish 2 tahun...
syukur sangat Allah masih pinjamkan dak Aish kat aku...
akai pun dah banyak sekarang nie..
menyebai pun kuat nih..
sangattttttttttttttttttttt!!!
tak dapat apa2 jek..
terus lempar badan sendiri...
pffttttttt...



hubs aku selalu cakap aku sayang dak Aish lebih dari dia..
sori la bang ye..
aku admit that..
kalau dak Aish nak apa je aku cepat2 mengalah beli..
takde pun layan dia gitu..
eh..eh..tengok la sapa yang mintak kan??
hahahaha

dak Aish still bf lagi..
abang kena redha jela ek..
hahahaha
*gelakjahat

aku dah siap2 beli kek kat dia semalam..
bagi kat pengasuh dia sebab ada gang dia nak tiup lilin..
aku pesan kat Yumi suruh ambik gambar bebanyak send kat whatsapp aku..
nanti aku share kat hampa naa..

Happy Birthday Aish Iskandar!!
Semoga Aish jadi anak yang baik..
anak yang soleh..
anak yang boleh jaga ummi ye sayang..
boleh menjaga kakak2 Aish..
maklumla dak Aish sorang je boy dalam family...

dan tak lupa juga semoga dimurahkan rezeki untuk dak Aish
panjang umur dan sihat selalu...
aminnnnn....

17 comments:

Fuza Musa said... Reply Comment

Happy Birthday aish

Naemah Umi said... Reply Comment

happy besday aish...semoga menjadi anak yg soleh ye...amin :D

Falsya said... Reply Comment

happy birthday calon menatuku..ehhhh, silappp..ahahahha..happy birthday dak aishhhh..semoga menjd anak yg soleh..semoga diberi kesihatan yg baik dan selalu berada didlm lindunganNYA..amin3..

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

HAPPY BIRTHDAY AISH ISKANDAR..
membesarlah adik bagai johan yer..
semoga jadi anak yg soleh :))

LydSunshine said... Reply Comment

ayat 'abag kena redho' tu buat aku tersengih. hahahahah...

happy bday asih the handsome boy.

Aeen said... Reply Comment

happy birthday aish...semoga menjadi anak yang bijak, soleh dan diberikan kesihatan yang baik....:)

Rilla said... Reply Comment

Happy Birthday Dak Aish yang comel!

ameris said... Reply Comment

cepatnya masa... dah 2 thn pun dak aish ni

Diana Rashid said... Reply Comment

Sama macam anak saya la.ngamuk kuat..hehheh..

TeacherAzimah said... Reply Comment

AMIINNN.. happy birthday aish! still kecik tp dah nmpk ciri kehenseman dia. malangnya xleh nak dijadikan calon menantu hahaha

aznor ibrahim said... Reply Comment

happy birthday aish!

aznor ibrahim said... Reply Comment

happy birthday aish!

EZAN IDMA said... Reply Comment

Hye sis. First time sggh sini Happy birthday aisssh.

Syima Syaz said... Reply Comment

Happy birthday Aish...

Semoga menjadi anak yang cerdik, tinggi ilmu, soleh dan beriman, dan menjadi imam dimasjid2... Aminnnn

Shakina Farhan said... Reply Comment


Happy bday aish..be a goo and soleh boy..insyaAllah. .:)

LYAfrina said... Reply Comment

Alhamdulillah..sekejap je hero dh umur 2 thn. Aritu rsa mcm baby lagi. Mcm baru je tgk dia... apa2 pom moga aish mbesar mjd ank y bguna.amin2

mami uyun said... Reply Comment

happy birthday aisy.. takpe still bf.. selagi die nak, kita bagi jerlah kan. sama mcm sara... walaupon siang minum susu kambing.. bila uyun ada tetap nak bf.. tp susu dah kurang.. die nak jugak..