U Click Me...I Click U Back

Wednesday, October 1, 2014

#AishIskandar ~ Fefeling Let It Go!

As salam...

tu korang tengok kemahen lagi dia fefeling sorang2 kat belakang van abah dia
fefeling nyanyi lagu frozen let it go...
hahahahaha

bergegar2 kakak2 dia snap gambo sebab takut terlepas moment dia fefeling sorang2 tuh
alahai anak...

nanti aku share video dia joget lagu nustang (read : hindustan)

5 comments:

Kesuma Angsana said... Reply Comment

hehehe kemain lagi tu. !

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

hahaha..semua budak2 suka lagu tue kan..=D

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

amboi amboiiii ni mesti tiru gaya kakak lah nie.. :))

Falsya said... Reply Comment

kemain lg mulut tuh...gerammm jer...hehe

Julia Johari said... Reply Comment

Hahahahhaha kemain gambar aish siap fefeling lebih dari auntie nyanyi lagu let it go hahahhaha...mmg Qi pun sama la kak...suka naaa nyanyi lagu let it go...tp x sempat amik gambor dia lg...