U Click Me...I Click U Back

Thursday, October 9, 2014

5 CPUV Ongoing - Alhamdulillah!!

As salam...
sebelum2 ni malas betul nak update pasal CPUV sebab dok ada tak banyak pun..
tunggu dia menimbun2 baru kita sekali update giteww..

alhamdulillah semalam cek
tanjat gegirl sebab ada 5 CPUV tengah running
gelek la hampa nak tergolek dok pun..
yang penting hampa gelek lama2 naaa...
hahahaha

pastu baru bagi semangat sikit nak update blog tiap hari..
behheeeee




semalam saje2 cek suka2 sebab bulan 8 hari tu ada cashed out..
tapi still tak dapat2 lagi cek dia..
sekarang dah lambat ek nak dapat cek
ada tu sampai 4 bulan kot...
huhuhu...

korang punya CPUV kompem banyak dari aku nih...
kheeennnn???

14 comments:

eamy milea said... Reply Comment

eamy blog suam2 kuku...x penah lagi cashed out hhohihihiih...tp practise make perfect...kan sis..

safurara said... Reply Comment

beest kan kak.ada banyak.tp sendu sket.x meriah amountnya.

#BWSambilKlikKlikIklan

Aeen said... Reply Comment

Wahh..banyak tu kak....best2...

nur anis said... Reply Comment

wahh..bestnya...rezeki berblog..

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

wah masyukkk...meh nk picit sekali..=D

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

wah masyukkk...meh nk picit sekali..=D

msredcheesecake said... Reply Comment

Alhamdulillah berderet tu..

Julia Johari said... Reply Comment

Tahniah sis azrine...ini semua berkat sis rajin buat entry...cikgu pun rajin update blog...tabik sesangat

dilazfamily said... Reply Comment

Tahniah sis. Banyak gak tu

Ida Puanstoberi said... Reply Comment

a ah.. kite pun ada 5.. tp tgk tu ari lah.. tentah ari ni dah kurang kot.. entah..jarang tgk.. huhu

Falsya said... Reply Comment

terus check nuffnang..kire2 ade 8 tgh ongoing..yeayyy!!!!..

mama tisya said... Reply Comment

kalo bln 8 cashout pttnye awl okt smp la cek tu..cher tnye nuffnang kot ada problem ke...anyway tahniah 5 be on going

Fuza Musa said... Reply Comment

betul ke bohong erk NUFFNANG???

LydSunshine said... Reply Comment

mula2 takde mood nak update blog, tapi bila tgk on going ada byk wp tak update blog, terus insaf kejap. Terus update blog walaupun siput.