U Click Me...I Click U Back

Tuesday, September 16, 2014

TeamBuidling di Excellence Harmony Resort Janda Baik - Part 2

As salam..
mintak hampun dan maaf even raya dah habis..
hahahaha
serius aku lupa nak buat entry sambungan yang aku pergi team building hari tuh
memang giler punya basi punya citer..
dari bulan 6 kot aku published part 1...hahahaha
tapi better late than neverkan kata omputihnya..
hahahaha

sayang plak tak simpankan kenangan aku berteambuilding kat blog comel aku nih..
nak jugak puji blog dia..
ngeeeee...

ok..sapa terlepas cerita Part 1 boleh klik link kat bawah ni ek 


ok..lepas selesai jek kami di taklimatkan..
penyelaras program bagi kami rehat untuk makan dan solat..

sebelum aku teruskan..
aku nak warning awal2
entry ni memang banyak sangat gambar
gambar yang syok2 sendiri je kekdahnya
sila bawak plastik sekiranya ada sesapa yang loya2..
hahahaha...

sempat lagi cikgu2 ni membedal aiskrim..
biasala cikgu yang mengajar kanak2 memang camni
aku pun sama jugak T_________T

pastu setel makan rehat2kan badan solat semua
sebab lepas ni akan bermula aktiviti yang melibatkan fizikal cikgu2..


 luaskan rumah yang kami dapat..
memang syiok betul dok lepak2 sambil menjemah...
korang2 yang nak datang reramai kat sini bolehla ambik rumah besar camni
macam homestay..
harga aku memang tak tahu..seyes..
korang try google la ye..

ahkak2 membedal mangga manis sambil menjemah gosip2..hahahaha

setel semua..
jom gerak ke aktivti seterusnya

sebelum tu sempat lagi kami



siap dengan monopod aku bawak..
hahahaha
ni semua puncanya sebab nak berposing sakan..
hahahaha

so inila aktiviti kami seterusnya..
yeahhhh...the gameee is on!!!!

sebelum mulakan aktiviti lasak...kononnyala
kita perlu warming up dulu kata abang din..
hahahaha

aktiviti pertama yang kami kena buat ialah bina tower daripada belon tanpa tumbang
sapa paling tinggi dan stabil kumpulan tu menang..
kumpulan dibahagikan la sebelum tu mengikut tahun mengajar disekolah tuh
tapi gambar masa kumpulan2 dibahagikan tu takdela tak sempat nak ambik pun..
hehehehe


Sampai ada yang tertonggeng2..kusyuk sangat menyusun belon buat tower..konon nak menangla..hahaha

Tapi kumpulan kami menang tak?

Kena tunggu next entryla..
which is kena tengok tahap kerajinan aku..
hahahaha

10 comments:

syawalsimpsons said... Reply Comment

wah nampak happening ni kakak

athi FATHIYAH said... Reply Comment

muda remaja nye muka akak..

Falsya said... Reply Comment

meriah meriah..;)

Petak Bunga said... Reply Comment

wah.. aktiviti cikgu cikgu..
best2

ameris said... Reply Comment

baca entry rin ni teringat yg kite pun ada kusus btn minggu depan. adoi laaa...sakit badan wooo

Diana Rashid said... Reply Comment

besar nya rumah tu..sesuai la kalau nak buat hari keluarga ke..kan??

Fuza Musa said... Reply Comment

kita TAG AWAK

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/liebster-award-2-by-siti-yang-menaip.html

eima said... Reply Comment

kursus ni time cuti sekolah ke bkn ni kak .. ramai nye cikgu yg attend ... paling lasak uoll buat ape

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

Best...meriah.. ala buat suspen jer.. mesti la menang kan..=D

Julia Johari said... Reply Comment

Luas yer homestay tu kak...syok anak2 ada sama masa teambulding...arghhhhhhhhh nak jugak...ju suka aktiviti mencabar minda cm ni..syokkk