U Click Me...I Click U Back

Friday, September 26, 2014

Minggu ni minggu...

Meletihkan..
Hectic week...
Balik lambat dari sekolah..
Then malam kul 9 dah tumbang..

Pastu kena perli2 dengan hubs..
Uhuk..
Ampunkan bini mu ye bang..
Bini mu bizi sangat minggu ni..
Banyak dateline tak terkejo2..
Pagi2 dah kena sound dengan HEM pasal barang2 kat bilik kesihatan..
Bilik kesihatan tak bersih..
Blabla..
Hmm..tula..
Memang tak sempat nak cara ke bilik sebab sibuk cara ke fail je manjang..

Pagi tadi kul 5.45 hp aku bunyi alarm..
Pastu tutup sambung tido balik..
Kononnya dapat lelap sampai kul 6 pun dah ok..
Sudahnya kul 6.40 baru sedar ko!!
Melompat aku dari tilam..
Nak nangis tepi bucu katil pun tak nyempat dah weyhh..
Hahaha..

Sampai sekolah kul 7.30..
Selamba badak je masuk sekolah buat muka toya..
Hahaha..
Jangan tiru aksi ini ye cikgu2..
Aku ni lain..
Sepesel kes sikit..konon!!
Sebab bangun lambat..
Alasan valid khennn???

Lainla kalau suka2 dengan sengaja datang lambat khenn?
Eh..terasa ke korang??

Krikk...krikk...

9 comments:

Ida Puanstoberi said... Reply Comment

kalau pagi Jumaat - bagi alasan bangun lambat kat sini sure kena sorak sorai.. menyampahhh... hahahhaah.

Tp, cikgu skrg mmg burden of work byk nau kan..tu ari blk kg tgk abang dok bawak balik kerja entah apa entah. Membebel2 dia. Huhu.

syawalsimpsons said... Reply Comment

penat tu kakak...

MizzTina said... Reply Comment

ahahaha..sabar je la.. jam loceng sy pun selalu xbunyik, nasb baik je la dpt bgn kul 5.30am..

athi FATHIYAH said... Reply Comment

paham2..
biasa berlaku heheh

semoga weekend ni akak dpt rest elok2

Allene said... Reply Comment

kalau dah letih sangat mmg mcm tu kak... lin pun selalu stress mesti tidur awal...

entry terkini...Harris getting better

TeacherAzimah said... Reply Comment

Huhuhuhuhuhuhuhu...i pun sama rasa nak nanges huhuhuhuhu

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

Pernah jadi situasi mcm tue jugak..last2 el.. malas nk terkejan2.. dah la tmpt kerja bukan dekat.. huhuhu

Bro Framestone said... Reply Comment

Untung boleh bangun lambat, siap boleh melompat dari tilam...

Kita nie... kul 4-5 pagi dah bangun.. sebab anak dah bangun time tue

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

betul punya bz tu Rine.. sampai tido pun tak menyedor.. hehehe.. jgn dibuat lagi aksi begitu yer ;p