U Click Me...I Click U Back

Thursday, September 4, 2014

Kongsi BERITA BAIK!!

As salam...

syiok betul kalau dapat share cerita yang best2 je everyday kan??
yang paling best bila dapat ketepikan masalah yang remeh2..
masalah celah gigi je bagi aku..
bukan apa tau..
hari ni pepagi aishwarya rai kat sekolah aku tuh bikin aku panas lagi..
tapi takpe..aku anggap je ini dugaan kecil yang mesti aku tempuh..
pedehal!!!!

alhamdulillah pagi ni aku dapat berita adik manis kawan baik aku dah selamat melahirkan baby girl sulongnya weighed 3.09kg..
alhamdulillah...syukur sangat sebab selamat melahirkan umat nabi muhammad s.a.w..

assalamualaikum baby!!!
semoga membesar dengan sihat..
inshaAllah nanti kita jumpa kat KKB ye..
selamat berpantang Mama Loy!!!

*********************************************

secondly..alhamdulillah...
yaya getting better day by day..
semalam lepas ambik dari rumah dok dengan kakak dia..
badan dia dah tak panas..
makan pun dah mula selera..
hari ni semangat sangat nak gi sekolah...
syukur padaMU ya Allah...

mata tu kuyu sikit sebab baru nak ceria2 kekdahnya..
hahahaha

yeayyy...yaya dah pergi sekolah setelah 2 hari tak datang...
alhamdulillah...
sempat posing ceria dengan ummi dia pagi nih...

*****************************************

last but not least is..

kita dapat BE baru selepas BE last kita dah credited..
dan alhamdulillah..dah selamat pun cash out on 2nd tuh

tapi semalam cek..
dapat plak BE baru..syukur..


dah cashed out!!!
jumlah tak banyak sangat pun..
tapi sapa nak bagikan??
alhamdulillah...

tq jugak kat readers blog ni yang sudi berkunjung kat sini..
yang tinggal komen pun really appreciated!!!
yang jadi silent reader tq jugak k..
sudi jugak jenguk blog kecik aku nih...
muahhh!!!!

20 comments:

Diana Rashid said... Reply Comment

orang kata tak boleh sebut..tapi taip tak pe kot...

BABY DIA cOMEL SNGATTTT!!

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

Alhamdulillah.. welcome to the world new born baby.. bila tengok baby je terus kecut2 sejuk perut rasa nak mengandung lagi.. hehehe
Yaya.. Alhamdulillah dah sihat.. amboi semangat nak pergi sekolah yer.. baguss.. semangat macam tu lah yang makcik bangga kan.. muahahaha..
Rine, dah cash out tu boleh lah belanja I RSMY naan cheese.. hehehehe

CikNaa said... Reply Comment

eh baby ada iras muka akak laaa..

nur anis said... Reply Comment

bestnya bau baby..:)
alhamdulillah..semoga yaya terus sihat...

Aeen said... Reply Comment

comel la baby tu...rasa cam nak tambah baby lagi la plak..hehe

Falsya said... Reply Comment

subhanallah..comelnye baby!!..

Julia Johari said... Reply Comment

Waaaaaaaa bau baby baru...syok yer...tahniah utk BFF sis tau...wauuu dah cash out...pehhh ju lom cahs out lg...tggu hjg tahun la hehehhe tahniah sis dpt BE baru...hebat...

Awat blog akak cantik sangat ni...xmo keluar dari sini la...nak tgk lama hehehhehe

mrs kayrul said... Reply Comment

Alolo comel sgt babynya

Nad MamaZN said... Reply Comment

alhamdulillah
berita baek semuanya :)

mOoN IzzaN said... Reply Comment

haaaaa.. rindunya bau baby.. welcome to the world little cutie..

huk.. lmbt lgi bleh cashout kedua.. tahniah akak..

DYatie said... Reply Comment

Alhamdulillah. Tahniah buat kawan baik akak. Dan Alhamdulillah yaya dah sembut. Tahniah jugak kak dapat BE. YT tukar domain ni dah credited be yg tengah menari sebelum ni. Sabo je la. Sobs.

dalila said... Reply Comment

syoknya dpt BE.. dela puya sunyi ja..hhuu

eamy milea said... Reply Comment

alhamdulillah yaya dah sihat...tahniah tuk newborn...comel je baby ni..*rindu bau bby* wah dah cash out..tahniah kak!

Mama Zharfan said... Reply Comment

comeyy baby tu ;) suspens ingatkan azreen preggy heheh

MizzTina said... Reply Comment

comelnyaaaa lahai.. Assalamualaikum baby..


tahniah kak, masyukkkk :)

Syima Syaz said... Reply Comment

Alhamdulillah yaya dah swmbuh... meh aunty kiss yaya...

Rezeki.. saya belum cash out lagi.. tunggu lagi..hehe

Daddy Ziyyad said... Reply Comment

alhamdullilah..berita2 baik semuanya tu...

saya dah lama x check akaun nuffnang saya..hahaha

eima said... Reply Comment

beshnye baby ... congrats kawan kak rine

LYAfrina said... Reply Comment

semua y happy2..
cuma part aishwarya rai tu..byk2 sabar la kak..

akak alwayssss somelll sgt!

Si DauN CeRi said... Reply Comment

heyyy comelnyaaaa musti wangi kann??


sy suka blog akak sempoi2 je.. rilek2 bley baca. keep blogging kak azrine