U Click Me...I Click U Back

Monday, September 22, 2014

KL - Penang - Trengganu - Kelantan - KL

As salam..

mintak mahap bebanyak sebab ai is sangat busy hari ni
setelah seminggu cuti..
naik cuti ramai cikgu yang still cuti atas faktor kesihatan
ada 2 rakan sekerja yang kena suspek denggi..
doakan kesihatan mereka pulih..amin

awal minggu cuti sekolah tuh
aku sempat berjalan sakan la jugak
nak kata sakan sangat tu idokle..
memula balik penang dulu sebab ada kenduri kat kampung hubs
pastu tu ahad baru gerak ke Besut, Trengganu

tak sempat nak cerita lebih lanjut pasal nih..
sebab gambar pun belum sempat transfered..
plus gambar takdela banyak..
aku citer2 gitu jela ek 
sebab aku demam teruk masa kat Besut tuh
menggigil2 demam..
so memang mood tu 0 je la..
huhuhu

aku sambung update pasal percutian nanti2 la..
aku busy sikit hari ni
kelas Isnin penuh sampai waktu balik...

banje gambar dak Aish melalak2 sebab aku letak dia tak pakai selipar..
rupa2nya dia geli ngan pasir pantai tuh..
pffttttt...
tak berganjak2 sampai aku pegi dokong dia..derrr

ok..nanti sambung lagi ye..
kalau aku rajin la..hahahaha

nanti aku  jejalan rumah korang ek...
petang2 la sikit bila aku dah habis sekolah na...

17 comments:

athi FATHIYAH said... Reply Comment

hahahaha
sama la aish dengan ilyaas imani
takut pasir
geli gamaknya

Nad MamaZN said... Reply Comment

hahahaha...! zakwannayli pun ms kecik2 geli nak pijak pasir pantai

eima said... Reply Comment

comey nye nangis sbb takut pasir .. hihihi

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

hahhahaha dgn pasir pun geli ke Aish.. eh yer lah Rine.. budak2 kann.. lahir2 je mana kenal pasir pantai.. yg dia tau pijak2 je dah lantai marble bagai.. hehe

Falsya said... Reply Comment

Maki ramai yg falsya dgr kene denggi..adehh..semoga cikgu2 cpt sembuh..

Hahahaha..notty ummi nie kan aish..comel3..falsya pun nak bawak mek gie pantai nnt kasi die rase pijak pasir..asyik kapet ngan lantai je..hehe

safurara said... Reply Comment

hahahaha geli pasir yee.alollo x jantanss lah mcm ni.hehe

Umie Artoqiemie said... Reply Comment

uishhh busynye dia

lieyalatif said... Reply Comment

tu la kan rin sape kate cikgu ni tak busy...paham sgt2...takpe2 settle keje dulu baru mai bw yeak heheheeh

alahai sian anak bujang geli pasir...lieya pun ade pic mcm ni setiap anak2 lieya ...masing2 geli pasir mase baya2 aish heheeheh....tapi skang dieorg laa heronye kalo dpt turun pantai....

syawalsimpsons said... Reply Comment

jauh perjalanan tu kakak...

LYAfrina said... Reply Comment

moga kwn akak cpt sembuh ye..
musim denggi skarang ni..

LYAfrina said... Reply Comment

moga kwn akak cpt sembuh ye..
musim denggi skarang ni..

Wawa Yusoff said... Reply Comment

ahahahaha :D

Samalah dengan elman sis, menggigil2 masa 1st time letak kat pasir pantai tu :D

mOoN IzzaN said... Reply Comment

haha..comel aish.. geli pasir yeeee..

Gieyana said... Reply Comment

Kelakar lak tgk Aish melalak..geli rupanya..ekeke

Diana Rashid said... Reply Comment

macam anak saya ni la..mula2 geli tak nak pijak pasir..sekarang ni tetiap minggu ajak ke pantai..heheh

LydSunshine said... Reply Comment

pesen budak2 skrg ni kot, geli kat pasir dan rumput. Luth ari tu try letak atas rumput dia mati2 tak mo. SiAP memanjat papa dia taknak turun dukung.

Rin demam lagi ke? Sian plak Rin. Kerap plak demam lately kan. Jga diri baik2 ye.

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

hehehe..comel Aish..sama la mcm Emir.. geli pasir jugak..=D