U Click Me...I Click U Back

Wednesday, September 10, 2014

#Jemputan Raya + Birthday Celebration ~ Rumah Blogger CTMah

As salam...

tq sebab ramai yang sudi komen suruh aku bersabar..
sayang korang semua..
walaupun kita ada yang tak pernah bersua muka..
tapi aku happy sangat baca komen2 korang
rasa korang dekat je dengan aku
*hugs

******************************************

okla tutupla cerita sedih...
meh sambung cerita raya
hahaha...
pedehal..raya dah habis pun takde sapa kisah kot..
tapi aku tetap jugak nak cerita..
sebab sayang kalau simpan gambar tu terperuk dalam hp khenn
mehla kita tayang2 sikit kat sini
kasi bakor!!!
hahahaha

terus aku gerak ke shah alam rumah CTmah
dia ada buat sambutan birthday anak sulong dia...
actually this was unplanned punya program... 
sebab aku rasa memang takde sempatnya aku nak singgah
sebab aku janji dengan hubs aku nak ke Subang jenguk anak tiri aku..
tapi bila aku usha2 jam macam awal lagi..
so mohla kita ke sana..
bolehla merapatkan lagi kemesraan kami gituh

invitation from  blogger CTmah
aku just guna abang waze jek..
type terus alamat rumah kat atas tuh
terus sampai..
kan senang!!!
*dabikdada

mehla tempek gambar dak gigi rongak menyengih je manjang nih
masa ni dah tuko baju sebab belengas nengoknya..
hahahaha

ummi ngan anak2 dia..
ecehhh..nak jugak tuh...hahahaha

masuk je khemah depan rumah CTmah
tengok ramai jugak kekawan2 blogger..
aku teka2 jela..
tapi sorang pun aku tak familiar sangat..
hahahha
so nak tegur2 tu jadi seganla kan?
kot ada sesapa nampak ahkak..
jangan kata ahkak is sombong erk..
sumpah akk ni banyak mulut dik...
hhahaha *statementpoyomatakeatas

sampaikan Lyana MK pun aku tak perasan
sorry dik..
kalau awak tak tegur akk dik
memang akk tak notis tau
tapikan awak kat luar memang sangat cantik..
begitu jugak dengan CTmah..comel sangat..lembut je air muka..

so memang takdela bergambo2 sakan kat party birthday alisha
hadiah pun aku takde beli sebab unplanned kan
so aku bagi duit raya jela kat alisha
terima kasih banyakla ye CTmah sebab sudi ngajak kami semua..

ni je gambar yang terbaik yang sempat snap
gambo dagu aku berlapis..
sentap giler aku tengok gambar nih..
salahkan tudung nih tau...hahahaha
bila aku pakai tudung ni memang selalu dagu aku nampak berlapis..
*dasartaksedardiridahgems

happy belated birthday to alisha
semoga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki ye..
dah besar nanti jadi orang yang solehah
dan paling penting be a educated person ye..
and obey and respect your parents more...

last but not least
my buah hati pengarang jantung aku..

rasanya macam dah habis cerita raya kami..
nanti la aku godek2 gambo tengok ada lagi tak..
hahaha..
jangan muntah hijau ye kalau ada lagi..
hikkkssss

13 comments:

Nad MamaZN said... Reply Comment

eee teringinnya nak jumpa akak! dah dekat dah tu ngan tmpt saya ni ;)

mOoN IzzaN said... Reply Comment

haaaaa.. double chin pun tetap maintainsss vogue gituuu.. :D

Mimy Hamid said... Reply Comment

kita sampai lambat tak sempat jumpa akak...

amal said... Reply Comment

bestnye dpt jalan2 umah blogger. bila amal nak dpt peluang camni jugak :)

Mama Zharfan said... Reply Comment

singgah kat blog chekgu azrine sambil baca entry & skodeng2 pics :) anak2 u dh besar2 pun :)

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

wpun unplanned jemputan tetap attend kannn.. bagus lah u rine.. sgt menghargai jemputan orang.. nanti I jemput u dtg rumah I yer.. ehhehe

syawalsimpsons said... Reply Comment

suke tgk akak ngan anak2, mcm BFF tau

puan.mila said... Reply Comment

syoknye ank2 akak dh besar..suka tengok!! :)

ameris said... Reply Comment

hahaha suke je baca n3 raya wpun dh basi

LydSunshine said... Reply Comment

gmbr bday girl takde ke? yg dtg tu semua pakai dress bertemakan frozen ke tak? mesti meriah tu.

- rin, betul, kalo pakai tudung nampak dagu berlapis, mmg tak lain ialah salah tudung. hahaha.. saye pun ada masalah yg sama. eceywah.. masih tanak mengaku kan kita ni?

Diana Rashid said... Reply Comment

tak pe la..dagu berlapis tu lambang kabahagiaan..tak tahu ke?haha...

Ibu Fahim said... Reply Comment

hehhe...dagu berlapis....dah lama tak dengar perkataan nih...
Anyway, tetap sweet...Alhamdulillah.

LYAfrina said... Reply Comment

hihi..msti syok kan..leh jumpa2 kat luar.