U Click Me...I Click U Back

Tuesday, September 2, 2014

Berwajah Baru!!!



As salam..
lompat bintang aku sebab teruja...

ok tak rumah baru aku...
actually dah lama giler aku nak deco2 blog ni bagi cantik
tapi maklumla aku ni terlebih 'kreatif'..
tangan pun keras..
maka kita carila orang yang expert untuk buat benda nih...

dulu aku tak tau sue ni pandai edit blog..
aku ingat dia hanya terror buat watermark segala bagai tuh
pastu aku penah la google cari blogger yang pandai edit blog
tapi semuanya nak siap dalam seminggu ko!!

bila aku found out yang sue pandai buat..
aku upah je la dia..
sebab dah kenal kan??
aku kenal dia kan group gojes (secret group kt fb)
aku tak cerewet sangat cuma aku bagitahu warna apa yang aku nak...
so here it is!!!

dan terpaling best..
dia siapkan sekejap jek...
kerlassss betul sue ni tau...
semalam aku rekues..
pagi ni aku tengok blog aku dah lawa dah...
yezzzaaaaa...
terus teruja!!!



korang kalau nak berminat nak tempah apa je 
banner ke..footer ke...header ke..watermark ke..or nak edit blog ko bagi lawa..
ko terus la contact adik comel ni kat..

Fb : SueHaida

24 comments:

Falsya said... Reply Comment

tanjat gegel..ingat salah terjah umah...hehe..cantik cantik...

CikNaa said... Reply Comment

memang sue ni kreatif.. order jgak kat dia aritu.. tp umah baru akak mmg cun lah..

syawalsimpsons said... Reply Comment

mmg cantik..best3...

UMIE SUE said... Reply Comment

alhamdulillah..terima kasih kak..sayang akak!

Nad MamaZN said... Reply Comment

wahwahwah! nak tukar 'umah' gak la nak kasi cun!

Nad MamaZN said... Reply Comment

wahwahwah! nak tukar 'umah' gak la nak kasi cun!

eamy milea said... Reply Comment

Comel ..memang puas hati order dengan sue..cepat n pastas..pasni ade nak ejas2 lagi kat blog eamy jgk lah..hehehe tapi kena order ngan sue jgk... :)

mama tisya said... Reply Comment

wah blog berwajah baru

safurara said... Reply Comment

wajah baruuuu~ tahniah kak.lebih semangat lepas ni ye.sy bz dgn KIK ni.stress.hahaha

Ida Puanstoberi said... Reply Comment

huhu..
Ida pun dah tukar lay out blog.. wahahah.. sama pulak hari kita tukar.. kelakar lak..tu hari up entry sama..ni layout blog tukar pun hari yg sama. Mmg leh geng lah kita ni kan.. ngeee.

Tapi, kita tukar header je baru. Tempah kat orang jugak.. layout.. guna template biasa. hihi :D

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

aduhh ingatkan salah masuk rumah tadi.. hehe cantik lah Rine.. pinky sangat.. mesti Rine bersemangat waja lagi nak berblog lepas ni kannn.. :D

mrs kayrul said... Reply Comment

Cantik la umah baru kak rin...tenang jer jenguk

Allene said... Reply Comment

cantik... suka kartun tu...
Bina ketahanan badan anak2

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said... Reply Comment

waaa... comei.. kite pon nak kena tukar header tu. anak dah bertambah kan huhu

Diana Rashid said... Reply Comment

patut la blog nampak lain..cantik la..:)

Fuza Musa said... Reply Comment

gojes!!

MizzTina said... Reply Comment

waaaaaa...cntik²..


pssst kak, cane nk join grup gojes tu ye.. huhuhu

Daddy Ziyyad said... Reply Comment

Cantik rumah baru :)

Rumah saya jugak lah dah berkurun macam tu aja rupa nya...hahaha

dalila said... Reply Comment

cantik... akak lak x pandai guna sbb dah tukar format baru .. pening

DYatie said... Reply Comment

kan? su punya servis zasss!!! gittew! hehehehehe. yt pun tempah kat su header n watermark baru. selamat bersemangat kak! yt je yg sllu tak semangat ni. hhahahaha.

Naemah Umi said... Reply Comment

Wow..umah baru dah..pasni lebih bersemangat nak update blog ye dak hehehe

LYAfrina said... Reply Comment

haaaa..tula..
masuk td rasa lain..hehe

lya ni renovate blog smpai skarang xsiap.. trs hitam legam..

mOoN IzzaN said... Reply Comment

cantik2.. dalam plan nak tukar umah gak ni.. hehe

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

Patut la berseri2 umh dia.. tukar cat baru.. Cantik sangat..=D