U Click Me...I Click U Back

Tuesday, September 23, 2014

Antara Nasi Kandar Terbaik di Penang

As salam...
macam biasa entry scheduled je yang mampu..
minggu ni minggu busy sikit..
ater nazir nak mai sekolah aku..
sekolah aku tercalon sekolah kluster..
dengan cikgu2 pun terpaksa pakai pluster pening!!!
miahahahaha

lepas 1-1 kerja menyusul nih..
pagi2 dah tak menang tangan buat relief
plus hari Selasa kelas aku penuh
sama macam isnin
yang banyak sikit free is wednesday
tapi waktu free aku busy dengan lengkapkan portfolio PBS..
huuuu..

tugas cikgu camnila..
mengajar tu dah macam bukan priority..
sibuk sangat dengan failing2..
SPSK konon!!!
kesian budak2 la kan..
cikgu masuk kelas tapi badan cikgu je dalam kelas
kepala melayang2 ingat kerja2 undone...huuuuu
sedih mikirkannya..

********************************************

abaikan kepeningan kepalaan di atas
hari ni aku nak share makan nasi kandar best kat kepala batas, Penang..
kot2 ada readers kat sini yang dah biasa makan ke?
or readers yang dok belah sana tapi tak pernah cuba makan kat sini..
bagi aku nasi kandar dia sedapla..
cuma jangan makan selalu sebab muak katanya..
aku bila balik penang baru p makan bak hang!!!

Address : 21 & 23, Jalan Bertam, Kepala Batas, 13200 Seberang Perai Utara, Pulau Pinang
Landmark : Public Bank, Kepala Batas

aku dah siap2 bagi add dan direction kat kome semua..
so pergila try ye..hehehehe
dorang bukak malam aje ye...
aku tak pasti la kul bapa dah mula berniaga
tapi aku pergi selalunya kul 8 ke atas la..

aneka lauk pauk...
ayam goreng dia panas2 bak hang..
kadang2 ada burung puyuh goreng...

aku kalau datang sini takdela ambik lauk pelik2..

aku ambik ayam goreng dengan sayur dengan kuah campur2 jek..
sedap sehingga menjilat jari..
hahahaha...

aku pernah googled pasal nasi kandar terbaik di penang
memang nasi kandar ni tersenarai dekat situ
korang boleh klik LINK nih untuk further info k..
so apalagi..tak reti2 ke nak banje aku satu nasi kandar...

kalau korang terjah nanti buat entry review k..
mulut aku mungkin tak sama dengan mulut korang
lain orang lain taste diakan?
ada yang suka makan nasi kandar
ada yang tak suka..
so majulah sukan untuk negara..hahahaha

p/s : lagi satu entry Nasi Kandar Beratuq pun di antara nasi kandar terbaik di Penang

9 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

Kedai nasi kandar yg akak share nie farah tak pernah try pn sebab selalu dok singgah makan nasi arab dekat dengan kedai nie jugak..hehehe..xpa nanti farah p try na.. =D

LYAfrina said... Reply Comment

waa..meriah lauk dia

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

I suka makan nasi kandar Rine..
tp sini tak pernah try lagi.. balik2 dok sebut kat line clear..
one day kalau I ke Penang boleh try nasi kandar kat sini.. thx Rine :))

Allene said... Reply Comment

lucky iolls tak suka nasi kandar kak.. tp laki lin suka kot... =D

entry terkini...Makan je kerja aku ni!!!

Khairul Ibtisam said... Reply Comment

Naper la tak pernah makan kat sini padahal dah dekat sgt ngan rumah lama

Liza Razak said... Reply Comment

nanti pegi penang..nak try la nasi kandar ni pulak. saya ni gila makan nasi kandaq !!

Diana Rashid said... Reply Comment

saya lah salah sorang yang tak suka nasik kandaq tu.,.heheh

Julia Johari said... Reply Comment

Kepala batas depan public bank...haaaaaaaa kena set waze public bank kepala batas la cm ni kalau ke sana nanti...sedapppppppppp sungguh tgk la...terliuqqq

athi FATHIYAH said... Reply Comment

xpernah cuba lagi ni
jarang2 pi kepala batas..

thanks for sharing