U Click Me...I Click U Back

Friday, August 29, 2014

Ubat Batuk Paling Mujarab!!!

As salam..
Sekarang ni semua entry main stok scheduled je semuanya..
Memang tak kose dah update blog lo2 tu jugak..
So yang mampu sehari 1 entry jek..
Jadilakan buat tatapan sesapa yang rindu kat i..
*matakeatas

Entry merapu2 jek pong..

Suara aku ni serak kalah ella..
Sapa kenal aku memang tau dah sore aku ni serak..
Tapi ni dah serak tahap kalau ella dengar aku nyanyi kompem nangis tepi bucu katil..
Kalau yang baru2 kenal memang sure akan tanya .
Eh suara memang ori serak macam tu ke?
Hehehe...
Takpe dah biasa dah dengar soalan tu..
Artis biasalakan
*tangandibahumatakeatas



Dalam dok sakit tekak tu..
semalam ngoder jugak ABC..
tekak aku ni teringin no makan benda sejuk..
sakit tekak tu tolak tepi!!
tapi aku membedalnya sikit jek..
hat lebih tu kakngah yang bedal...
sebab gigi aku nilu yang hamat..
aku kurang minum ais ni..
tapi sebab teringin dah tahap nangistepibucukatil
so mohla kita membedal!!

Lagi 1 aku teringin sangat nak makan laksa johor..
aku rasa macam nak kena buat sendiri dah nih..
takut tak gigih jela..

*akutakmengandung
*janganmemandainakspeku


ABC lawan dengan rojak buah...
Sedap dia tahap ko makan tu tertutup2 mata..

Alahai...nikmat dunia!!!

17 comments:

mama tisya said... Reply Comment

best tu abc & roajk...yummmmmmmmmm

Nad MamaZN said... Reply Comment

uiyooo!
kombinasi yg hebat ni klu kena dgn sedapnya :)

syawalsimpsons said... Reply Comment

adoi memasing sedap ni

Yana Shaiful said... Reply Comment

~~ABC meme ubat plg mujarab ^__^

MizzTina said... Reply Comment

mujarab sgt ubat batuk ni kak.. mekaseh bg idea.. hahaha..

Ayu Firzara said... Reply Comment

uiiiii sedap tu kakkkkkkkk..yummm...lokasi??

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

Perghh memang terangkat habis la...=D

Naemah Umi said... Reply Comment

ohw ini mmg pantang...pantang nmpk sure nak je tak kira la tgh sakit ke tidak huhuhu...terbaekkkk

ismahasmi said... Reply Comment

sama macam husband saya. kalau demam je mesti nanti nak carik abc. bagi sejuk tekak katanya.

Falsya said... Reply Comment

phuuuhhhh, abc bilas ngan rojak buahhhhh...sedapnyeeeee..

ameris said... Reply Comment

aduhhh... rojakkk..
lama x mkn

Nana said... Reply Comment

dedua ni mmg complete each other ni haha mmg partner baik ni

Syima Syaz said... Reply Comment

Rojak buah tuuuu... tempting sangat!!

nadiah hanum said... Reply Comment

Salam perkenalan dari Cik Nad...:) wahhh kemahen best tengok rojak buah tu...harus gi cari esok niii...hehe...

Diana Rashid said... Reply Comment

ABC dan rojak..memang kena sangt..lebih cantik bila ada laksa ..heheheh

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

Hi "kak Ella" nak signnnnnn hahaha..
pergghh dua ubat tu mmg mujarab lah kalau time suara tengah serak.. hahahahhaa

LYAfrina said... Reply Comment

sedapppppnyer